Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Sporter KPR6030

Sporter KPR6030 este o bicicleta magnetica ideala pentru uz casnic si care vine la pachet cu un pret accesibil. Insa, inainte de toate, iti propunem sa afli mai multe detalii despre produs, pentru a iti putea forma o parere cat mai obiectiva, iar ulterior, sa decizi daca merita achizitionata sau nu.

Bicicleta Sporter KPR6030 prezinta o volanta de 4 kg si sistem de franare magnetic. Prezinta 8 trepte de rezistenta, pentru a o putea ajusta in functie de antrenamentul pe care il ai pana la momentul respectiv. Sigur, cu cat vei avansa, cu atat vei putea creste gradul de dificultate.

Este prevazut cu un calculator, pe display-ul caruia vor fi afisate informatii referitoare la scan, timp, viteza, distanta, numar calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor din manere.

Pentru o pozitie corecta a corpului in timpul antrenamentului, va trebui sa reglezi saua in functie de inaltimea pe care o ai.

Bicicleta poate fi transportata foarte usor dintr-un loc in altul fiind prezinta roti de transport.

Pedalele sunt confortabile si au curele ajustabile si antideparante, tinand fix piciorul. Pedalarea se poate realiza atat in fata, cat si in spate.

Greutatea maxima pe care o pote suporta este de 100 kg.

Bicicleta masoara 70 cm lungime, 52 cm latime si 120 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Sporter KPR6030 este o bicicleta magnetica foarte practica in orice locuinta, care in principiu, se descurca bine. Clientii au delcarat ca isi fac treaba foarte bine cu ea si nu au intampinat probleme. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos, iar aici poti verifica o oferta foarte buna de pret.

Recenzii pe scurt: Sporter KPR6030

9

Calitate

8.7/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila si confortabila
  • Usor de ajustat
  • Usor de utilizat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *