Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Kring Alfa este un set de mobilier pentru un living modern, foarte accesibil ca pret, fiind disponibil in varianta somona inchis si somona deschis. In plus, tine cont atat de functionalitate, cat si de estetica, astfel ca nu doar ca arata foarte bine, ci este si foarte practic.

Setul pentru living Kring Alfa urmeaza liniile simple si dispune de ocompartimentare foarte eficienta, punand accent atat pe partea estetica, cat si pe cea functionala.  Este realizat din PAL cu o grosime de 16 mm, avand o lungime totala de 260 cm, ceea ce inseamna ca se va adapta foarte bine chiar si in spatii restranse.

Setul contine un corp cu patru sertare, un corp cu usa rabatabila, un corp cu patru usi, doua corpuri cu o usa si o placa cu doua polite.

Corpul cu cele patru sertare masoara 160 x 40x 47 cm, corpul cu o usa rabatabila 100 x 40 x 37 cm, corpul cu cele patru usi 80 x 30 x 80 cm, placa cu doua plite 80 x 20 x 80 cm si corpul cu o usa 35 x 30 x 100 cm.

In principiu, setul Kring Alfa preiznta rafturi si setare destul de incapatoare pentru lucruri mai mici cum ar fi acte, accesorii si altele de acest gen. In plus, se incadreaza foarte bine chiar si in living-uri mai putin spatioase.

Concluzii si Pareri

Kring Alfa este un set de mobilier pentru living foarte interesant, ce aduce note de eleganta incaperii, fiind potrivit chiar si pentru incaperi mai mici. Cumparatorii sunt incantati de felul in care arata, sustinand ca a fost o alegere foarte buna pentru living-ul lor nu tocmai incapator. In plus, sunt multumiti ca il poti asorta foarte usor cu canapeaua si covorul, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Kring Alfa maro-crem

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate fi asezat in functie de preferinte
  • Dimensiuni reduse
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *