Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HCF-N98A+ este un aparat frigorific util indeosebi in situatiile in care congelatorul este deja plin si ai nevoie de spatiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor congelate. Avantajul acestui produs este ca nici nu ocupa foarte mult spatiu de depozitare in locuinta

Lada frigorifica Heinner HCF-N98A+ pune la dispozitie o capacitate de 95 de litri, putandu-se compara chiar cu volumul congelatoarelor incorporate in combinele frigorifice. Acest aparat poate fi folost si in magazinele alimentare, pentru depozitarea unei cantitati mai mici de alimente, fie inghetata, fie caserole cu carne.

Interiorul acesteia nu este conditionat in vreun fel de rafturi, astfel ca vom regasi doar un cos metalic amplasat in partea de sus. Fiindca este detasabil, poti renunta la el daca il consideri inutil. Personal, prefer sa pun in el pachete mai mici cum ar fi verdeata congelata pentru a o gasi mai usor atunci cand am nevoie. De asemenea, atunci cand vreau sa racesc mai rapid o doza cu suc sau bere, asez imediat produsul in acest cos, iar in scurt timp ma pot bucura de o bautura rece.

Temperatura paote fi regalata prin inteermedul termostatului localizat in partea de jos. Este suficienta rotirea acestuia pentru a alege nivelul de racire dorit. Capacitatea de congelare a acestui aparat este de 9.5 kg in decursul celor 24 de ore.

Totodata, beneficiaza de un mod de functionare silentios, inregistrand numai 40 dB. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 168 kWh.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 53.6 cm latime,  84.2 cm inaltime si 55.7 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica simpla ca tehnologii, insa care reuseste sa congeleze foarte bine alimentele. Clientii confirma acest lucru si apreciaza faptul ca asigure conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior, este suficient de incapatoare pentru ceea ce au ei nevoie si foarte silentioasa. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, ceea ce i-a facut sa ii gaseasca rapid locul in locuinta. O recomanda  mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HCF-N98A+

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Congelare eficienta
  • Dimensiuni reduse
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *