Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Samus SR660EL3C, 3 arzatoare gaz+1 plita electrica, Gratare din fonta, Rotisor, Cuptor electric, Lumina cuptor, 3 Ani Garantie, Bej

Samus SR660EL3C este un aragaz deosebit atat din perspectiva design-ul, cat si a functionalitatii care merita sa ii acordati macar cateva momente de atentie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cateva lucruri interesante despre produsul in cauza!

Plita aragazului Samus SR660EL3C este prevazuta cu patru arzatoare din care unul este alimentat electric si trei pe gaz. Arzatoarele alimentate cu gaz sunt prevazute cu sistem de siguranta sub forma unor supape care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul opririi accidentale a flacarii. de asemenea, plita dispune de doua gratare din fonta ce ofera un bun echilibru vaselor si se intretin destul de usor.

Cuptorul aragazului Samus SR660EL3C dispune de alimentare electrica, ceea ce presupune inca de la inceput anumite avantaje. Printre acestea se numara coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, precum si siguranta in utilizare. Dispune de o capacitate de 56 de litri, suficient de mare pentru a putea intreprinde cam orice tip de activitate culinara. Rotisorul permite prepararea celor mai delicioase fripturi, in timp ce timer-ul intrerupe activitatea aparatului in timp util prevenind coacerea excesiva a alimentelor. Pentru a nu mai deschide de fiecare data usa cuptorului pentru verificarea alimentelor, acesta a fost prevazut cu sistem de iluminare interioara. Ventilatorul distribuie uniform caldura in interiorul aparatului. Totodatam cuptorul dispune de o tava clasica foarte utila si gratar.

Dupa cum spuneam, ne-a atras atentia foarte mult si design-ul retro al aparatului, care s-ar potrivit perfect intr-o bucatarie decorata in acelasi stil. Frontal, se afla si panoul de control prin intermediul caruia putem porni atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile aragazului sunt de 60 x 60 x 85 cm (l x L x A) si cantareste 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Samus SR660EL3C este un aragaz interesant, care dincolo de aspectul atragator, presupune un mod de functionare eficient. Clientii actuali sunt foarte incantati de el si declara ca s-a potrivit perfect in bucataria lor. Atat plita, cat si cuptorul se descurca foarte bine, cel din urma destul de incapator si foarte eficient, iar in asamblu, reprezinta o achizitie reusita al carui raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Samus SR660EL3C

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design atragator
  • 3 arzatoare pe gaz+1 arzator electric
  • Cuptor electric
  • Rotisor, Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *