Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EKK64582OX este un aragaz interesant poate si datorita faptului ca este un model mixt, insa nici design-ul nu este de neglijat. Din punctul meu de vedere, este un produs reusit care arata bine si functioneaza eficient, insa mai multe detalii vom discuta in contiuare.

Plita aragaz Electrolux EKK64582OX

Plita aragazului Electrolux EKK64582OX este prevazuta cu alimentare pe gaz, astfel ca, nu lipseste sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator ce opresc alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Benficiaza de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul mare. Cele doua gratare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului, fiind si usor de intretinut. Fiecare buton prezinta aprindere electrica integrata.

Cuptorul aragazului Electrolux EKK64582OX dispune de alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje. Printre acestea se numara siguranta in utilizare, dar si coacerea mai rapida si uniforma. Printre functiile din dotare se numara grill-ul ce vizeaza preparea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. In functie de reteta pe care o pregatesti, poti jongla cu incalzirea inferioara si cu cea superioara. De asemenea, usa argazului este foarte usor de curatat, panourile din sticla putandu-se detasa. In plus, cuptorul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus.

Dimensiunile aragazului sunt de 86 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Electrolux EKK64582OX este un aragaz foarte bun, ce se descurca eficient atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Clientii au declarat ca functioneaza in parametrii optimi, iar mancarurile pe care le-au pregatit cu ajutorul sau au iesit excelent. Cuptorul coace foarte bine, ceea ce era si de asteptat, iar functia grill li s-a parut foarte interesanta. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Electrolux EKK64582OX

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Cuptor electric
  • Grill
  • Sistem de siguranta
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *