Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Samus SM 550 BBS, 4 arzatoare, Siguranta plita + cuptor, Timer, Negru

Samus SM 550 BBS este un argaz foarte accesibil ca pret, ce vine la pachet cu un mod de functionare simplu, dar eficient, despre care am ales sa discutam astazi. De asemenea, prezinta un design destul de placut, carcasa fiind neagra, ceea ce il face foarte usor de asortat cu restul bucatariei.

Plita aragaz Samus SM 550 BBS

Plita aragazului Samus SM 550 BBS prezinta alimentare pe gaz, astfel ca nu putea lipsi sistemul de siguranta aferent. Acesta se refera la existenta unor supape de siguranta care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Totodata, detine patru arzatoare de dimensiuni diferte: un arzator mare, doua arzatoare normale si un arzator mic. Gratarul din dotare este realizat din email si ofera un bun suport vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Samus SM 550 BBS dispune de acelasi tip de alimentare, pe gaz, motiv pentru care  nu lipseste nici de aceasta data sistemul de siguranta. Capacitatea acestuia este de 52 de litri, fiind suficient de mare incat sa putem intreprinde orice tip de activitate culinara. Singura functie de care beneficiaza este cea de timer, ce intrerupe activitatea culinara indata ce timpul prestabilit s-a scurs.

Aragazul este prevazut cu un capac de metal, tava si gratar pentru cuptor, iar in partea de jos, sub cuptor, cu un sertar unde putem depozita vase.

Dimensiunile acestuia sunt de 50 x 54 x 85 cm (l x L x A) si cantareste 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Samus SM 550 BBS este un aragaz destul de clasic din punct de vedere functional, insa chiar si asa isi face treaba cum trebuie. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca functioneaza bine atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Cei mai mult l-au achizitionat pentru ca este un aragaz mai mic, iar bucataria lor nu permite unul mai voluminos, insa cu toate acestea incap pe plita patru oale mari. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Samus SM 550 BBS

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de siguranta
  • Timer
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *