Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Beko FSM62530DXMS, Mixt, 4 Arzatoare cu eficienta ridicata, Aprindere electrica integrata, Suport vase din fonta, Autocuratare catalitica, Grill, Gatire 3D, Timer, LED, 60 cm, Inox

Beko FSM62530DXMS este un aragaz foarte interesant prevazut atat cu alimentare pe gaz, cat cu alimentare electrica, iar personal, m-a surprins in mod placut. Mai mult decat atat, beneficiaza si de un design foarte atragator, iar inoxul din care a fost realizat este intr-adevar de caltiate, fiind extrem de usor de curatat dupa fiecare sesiune de gatit.

Plita aragazului Beko FSM62530DXMS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape de siguranta care intrerup alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarul din dotare ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului, in timp ce, presupune si o intretinere facila. De asemenea, beneficiaza de patru arzatoare foarte eficiente dotate cu tehnologia High Efficiency Gas Burner, ce presupune scurtarea timpului de gatit cu pana la 35%, reducand consumul de gaz cu pana la 17%.

Cuptorul aragazului Beko FSM62530DXMS prezinta alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje. Acestea se refera la coacerea mai rapida si mai uniforma a alimentelor, dar si siguranta in utilizare. Ofera o capacitate ultra generoasa de 72 de litri, ceea ce ne permite realizarea oricarui tip de activitati culinare. Sistemul 3D Cooking permite prepararea a trei feluri de mancare in acelasi timp, fara sa imprumute insa mirosuri si arome intre ele. O alta functie interesanta este grill-ul care alaturi de sistmeul de convectie a aerului fierbinte astfel incat sa putem prepara corect chiar si bucatile mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede in interior si crocante la exterior. Timer-ul permite prestabilirea duratei procesului culinar, astfel incat sa previna coacerea excesiva. Mai mult decat atat, cuptorul beneficiaza de autocuratare catalitica ce presupune absorbtia reziduurilor in panourile catalitice cu care sunt prevazuti peretii. Pana si usa este dotata cu tehnologia avansata Clean Zone ce se refera la acoperirea geamului interior cu un strat special ce minimizeaza aderenta murdariei, curatarea devenind mult mai facila.

In acelasi timp, reuseste sa ramana un aragaz economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Beko FSM62530DXMS este un aragaz foarte bun, care, pe mine m-a surprins in mod placut. Clientii la randul lor se declara foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca functioneaza foarte bine, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptoruluio. Gratarul din fonta este foarte solid, vasele raman stabile pe suprafata sa. De asemenea, atat plita, cat si cuptorul sunt foarte spatioase si eficiente. Apreciaza in mod deosebit si functiile moderne de la nivelul cuptorului si sunt de parere ca este o achzitie reusita. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Beko FSM62530DXMS

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functii performante
  • Gatire 3D
  • Autocuratare catalitica
  • Tehnologie High Efficiency Gas Burner

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *