Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Samsung VC07M2110SB

Aspiratorul Samsung VC07M2110SB poate fi ajutorul de nadejde in orice locuinta, cand vine vorba de curatenie. Usor de manevrat si sigur in utilizare, acest aparat va constitui subiectul nostru de discutie in cadrul acestui review.

Samsung VC07M2110SB este prevazut cu o putere de aspirare de 180 W. Clasicul sac a fost inlocuint cu un recipient ce ofera o capacitate de 1.5 litri. Acest recipient este mult mai usor de curatat decat un sac si nici nu atrage costuri in plus. Il detasezi, arunci murdaria si il montezi la loc. Nimic mai simplu!

Fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumul  va fi unul decent.

Cablul are o lungime de maxim 6 metri, in timp ce raza de operare ajunge pana la 9 metri.

Este un aspirator destul de mic, astfel ca masoara 27.2 cm latime, 23.4 cm inaltime si 40.7 cm adancime, cu o greutate de 4.3 kg. In acest context, va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul, dar si de depozitat.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 80 dB.


Concluzii si pareri

In principiu, aspiratorul Samsung VC07M2110SB isi face treaba eficient, aspirand destul de bine atat podele, cat si covoare. Clientii au declarat ca sunt foarte multumiti de produs, reusind sa aspire chiar si parul de animale. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun. Nu rata nici tu o oferta de pret rezonabila, pe care o poti vedea aici.

Review pe scurt: Samsung VC07M2110SB

8.8

Calitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.9/10

Fiabilitate

8.4/10

Argumente PRO

  • fara sac
  • dimensiuni reduse
  • usor de manevrat
  • aspirare eficienta

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *