Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Remington Keratin Therapy Pro S8590

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa arate bine, iar parul sa arate impecabil indiferent de momentul zilei. In aceste conditii, ai nevoie de instrumentele potrivite pentru a reusi sa obtii rezultatele scontate. Iti prezentam placa de indreptate parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 despre care vom discuta in acest review.

Placa de indreptate parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 este prevazuta cu invelis din ceramica superioara, avand sezonr de protectie termica. Aceasta are la baza tehnologia cu protectie de aluminiu, ceea ce o face potrivita pentru toate tipurile de par.

Avand sistem digital integrat cu 5 setari de temperatura, poti opta pentru una dintre urmatoarele temperaturi: 160, 180, 200, 220 sau 230 de grade Celsius.

Imediat ce ai pornit-o, se incalzeste destul de rapid, in doar 15 secunde, iar mai mult decat atat, te si avertizeaza sonor cand este pregatita pentru utilizare.

Placile au o lungime de 110 si sunt suficient de flexibile.

Dupa o ora, placa se va opri automat, deci nu vei avea de ce sa iti faci griji in cazul in care ai plecat de acasa si ai uitat-o in priza.

Dupa utilizare poti bloca cele doua placi si o poti depozita in husa termorezistenta cu care vine la pachet.


Concluzii si pareri

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 este un model foarte bun, pe care il recomandam cu toata increderea. Clientele au confirmat calitatea sa superioara si au declarat ca indreapta foarte bine parul, iar cele cu par cred au remarcat ca parul sta aranjat chiar mai multe zile. Este o adevarata surpriza placuta, iar acestea considera raportul calitate/pret excelent. Nu rata nici tu aici oferta de pret actuala, care este una destul de buna.

Recenzii pe scurt: Remington Keratin Therapy Pro S8590

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • 5 setari de putere
  • incalzire rapida
  • invelis ceramica

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *