Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Rowenta Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA este un produs deosebit si unul dintre aspiratoarele mele preferate, care efectiv imi usureaza munca. Nu este doar o reclama a produsului, iar laudele bine meritate vor fi imediat argumentate.

In primul rand, apreciez extrem de mult la acest aspirator puterea mare de aspirare. Acesta se lauda cu o putere de 750 W, dar si cu tehnologia multi-ciclonica – Silence Force Multicyclonic ce asigura performante net superioare si o putere constanta de aspirare. Practic, acest aspirator a fost gandit special pentru iubitorii de animale, fiindca este atat de puternic incat reuseste sa aspire chiar si cele mai fine fire de par din covorul cu peri lungi. Contrar asteptarilor, desi este puternic, nivelul de zgomot inregistrand este unul foarte redus.

Poate te-ai intrebat cum de un aspirator atat de puternic reuseste sa ramana silentios? Ei bine, acest lucru se datoreaza sistemului Rowenta Extreme Silence, adica suspendarea motorului ce reuseste sa minimizeze vibratiile, in timp ce cultrul de spuma austica vizeaza captarea zgomotului.

De asemenea, consumul energetic este unul redus, de pana la 65% comaprativ cu modelele clasice. Gratie sistemului de gestionare al prafului – Clean Espress Ergo, containerul de praf poate fi golit extrem de usor: il detasezi doar apasand un buton, arunci murdaria, dupa care il atasezi inapoi. Acesta are o capacitate de colectare a murdariei de 2 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesara golirea acestuia in cadrul ciclului de aspirare. Este suficient sa il golesti dupa fiecare aspirare.

Cicloanele permite separarea particulelor de praf din aerul ce urmeaza a fi eliminat, mentinand filtrele mai curate, iar tu vei respira un aer proaspat.

De asemenea, Rowenta Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA este prevazut cu un design modern si foarte atragator, carcasa fiind de culoare mov. Dispune de o multitudine de accesorii astfel incat poti patrunde in zonele greu accesibile si sa aspiri orice tip de suprafete, inclusiv tapiterii, covoare si asa mai departe. In plus, este si foarte usor de manevrat si de mutat prin locuinta, cablul avand o lungime de 8.4 metri, in timp ce raza de operare ajunge pana la 11 metri.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 38 cm latime, 57 cm adancime si 35.8 cm adancime, avand o greutate de 6 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Rowenta Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA este un aspirator pe care il recomand cu toata increderea, eficienta sa fiind una net superioara, astfel ca va reusi sa va simplifice efectiv munca. Clientii s-au aratat foarte multumiti de ei si au declarat ca puterea de aspirare este intr-adevar una foarte mare, iar in egala masura siletnios. Aspira excelent firele de par de la animale, praful, iar covoarele sunt ca noi. De asemenea, au mai preciaztt ca se monteaza foarte usor si nu este deloc dificil de manevrat. In plus, considera raportul calitate/pret a fi de departe unul corect.

Review pe scurt: Rowenta Multi Cyclonic Animal Care RO8359EA

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare
  • Functionare silentioasa
  • Sistem Silence Force Multi-Cyclonic
  • Accesorii diverse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *