Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HXSF-16WHGD ar putea fi o solutie accesibila ca pret ori de cate ori temperaturile incep sa creasca mai mult decat ne-am fi dorit si apare, inevitabil, disconfortul termic. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa asteptam pana in momentul in care canicula isi spune cuvantul, ci ar trebui sa ne pregatim din timp.

Ventilatorul Heinner HXSF-16WHGD este prevazut cu un design simplu si placut, fiind disponibil in varianta alb. Pe piciorul aparatului se afla panoul de control, prevazut cu o interfata foarte moderna, dar si intuitiva.

Prezinta o putere de 55 W si trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de confortul resimtit. Cu ajutorul functiei timer poti programa aparatul astfel incat sa isi inceteze automat activitatea dupa 60 de minute.

Aparatul dispune de o baza rotunda, ce ii ofera un bun echilibru in timpul functionarii.

Inaltimea aparatului este reglabila si poate fi ajustata de la 115 cm pana la 135 cm.

Concluzii si Pareri

Heinner HXSF-16WHGD este un aparat eficient potrivit in sezonul cald, la care puteti apela atat acasa, cat si la birou. Clientii sustin ca i-a ajutat foarte mult in zilele caniculare cand caldurile erau greu de suportat si sustin ca a fost cea mai accesibila si la indemana alternativa. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HXSF-16WHGD

9.4

Calitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Timer
  • Usor de folosit
  • Usor de depozitat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *