Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Rowenta Clean&Steam RY7557WH este un aparat foarte bun care nu doar spala, ci si aspira podelele dure, reusind sa indeplineasca eficient atat functia de mop, cat si cea de aspirator. Din punctul meu de vedere, este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din casa niciunei gospodine fiindca ne ajuta sa economisim timp important.

Aparatul de curatat Rowenta Clean&Steam RY7557WH ne ajuta sa mentinem mai usor podelele dure, indiferent de tipul murdariei, fara sa depunem efort. Aburii sunt suficient de puternici incat sa elimine murdaria, ba chiar, si bacteriile de pe podea. Pentru a porni jetul de aburi, este necesara accesarea butonului special. Aparatul poate fi folosit doar pentru curatarea podelelor dure, nu insa si pe covor. In plus, nu este necesara utilizarea vreunui detergent sau a vreunei substante chimice.

Totodata, acesta este prevazut cu tehnologia ciclonica ce permite separarea aerului de praf, astfel incat filtrele nu se vor mai infunda asa cum se intampla, in general, cu modelele clasice.

Aparatul este echipat cu un rezervor de apa cu capacitatea de 700 ml, avand o autonomie de aproximativ 40 de minute, astfel ca poate acoperi o suprafata de aproximativ 100 mp. In doar 30 de secunde apa este incalzita, iar aparatul poate fi pornit.

Rotile din dotare sunt suficient de robuste, dar moi, astfel ca nu vor zgaria suprafata peste care trece. Este usor de manevrat, iar partea si mai interesanta este ca dispune de doua pozitii ale piciorului in plan vertica si in mod de operare. Astfel ca atunci cand nu il folositi il puteti bloca in pozitia verticala.

Dimensiunile acestuia sunt de 25.9 cm lungime, 121 cm inaltime si 27.2 cm adancime avand o greutate de 5.4 kg.

Concluzii si Pareri

Rowenta Clean&Steam RY7557WH este un aparat care efectiv ne usureaza munca si care isi merita toti banii. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca acest produs s-a dovedit a fi mai eficient si mai practic decat s-ar fi asteptat. Le place ca aspira si spala fie simultan, fie separat, apa se incalzeste rapid si nu necesita detergent. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot regla puterea aburului in functie de cele trei setari disponibile, astfel ca atunci cand trebuie sa curete parchetul, utilizeaza un jet mai slab. Podeaua ramane curata si perfect uscata, iar efortul depus este unul minim. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Rowenta Clean&Steam RY7557WH

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Reglare jet aburi
  • Incalzire rapida
  • Aspirare si spalare simultana sau separat
  • Manevrare usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *