Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Dirt Devil Aqua Clean M325 este un aparat extrem util, ba chiar as spune necesar, in orice locuinta cu ajutorul caruia putem curata aproape orice: parchet, gresie, faianta, lavoar, cuptor, geamuri, covoare, putem reimprospata tapiteria si asa mai departe. Deci, discutam despre un aparat multifunctional in adevaratul sens al cuvantului si sunt de parere ca un astfel de produs merita pana la ultimul banut fiindca intr-adevar ne simplifica munca.

Aparatului de curatat cu abur Dirt Devil Aqua Clean M325 poate fi folosit si fara fir, iar autonomia acestuia este una destul de buna, ajungand pana la 30 de minute. Capacitatea rezervorului din dotare este de 0.33 litri, reusind in doar 20 de secunde sa incalzeasca apa din recipient.

Ceea ce imi place cel mai mult la el este ca indeparteaza eficient murdaria, foarte rapid si nici nu lasa urme, asa cum, de regula, lasa mopul clasic si nu numai daca luam in considerare ca putem folosi produsul si pe suprafata geamurilor, oglinzilor si asa mai departe.

Este usor de folosit si de manevrat, iar flexibilitatea ramane punctul lui forte. Chiar si atunci cand intalneste pete sau urme vechi nu trebuie sa insistam, fiindca aparatul curata destul de repede murdaria. Totodata, acesta vine la pachet cu o serie de accesorii cum ar fi: duza pentru tapiterie, duaza pentru spatii inguste si duza perie pentru podeaua integrata. Greutatea produsului este de doar 2.1 kg si chiar si atunci cnad rezervorul este plin cu apa, aparatul ramane usor de manevrat.

Concluzii si Pareri

Dirt Devil Aqua Clean M325 este un produs care se descurca foarte bine si as spune ca pretul este chiar mic in raport cu performantele sale si diversitatea functiilor. Clientii sunt foarte incantati de el testandu-l de-a lungul timpului pe suprafata gresiei, parchetului, pe faianta, aragaz, rosturi, covoare, geamuri si asa mai departe. A facut fata cu succes atat in cazul suprafetelor mai putin murdare, cat si cele mai murdare, ceea ce nu a putut decat sa ii incante foarte mult. De asemenea, confirma faptul ca este foarte usor de folosit, iar din punctul lor de vedere, reprezinta un real ajutor in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Dirt Devil Aqua Clean M325

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

10.0/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru foarte multe tipuri de suprafete
  • Usor de manevrat
  • Incalzire rapida
  • Accesorii diverse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *