Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Remington Shine Therapy S8500

Pentru ca femeile isi doresc intotdeauna sa arate bine, totusi nu este de fiecare data foarte ascultator parul. Atunci, trebuie sa gasim o modalitate prin care sa il asezam asa cum ne place. Ei bine, placa de indreptat parul Remington Shine Therapy S8500 ne vine in ajutor, asa ca va propunem sa faceti cunostinta cu ea.

Remington Shine Therapy S8500 permite reglarea temperaturii pornind de la 150 de grade Celsius, pana la maxim 230 de grade Celsius, permitand 9 setari de temperatura. Placutele acesteia prezinta invelis din ceramica superioara si infuzie de ulei marocan de argan, oferind un luciu intens.

Se incalzeste foarte rapid, in circa 15 secunde, avand semnalizare sonora, in momentul in care este pregatita pentru utilizare.

Placile sunt flexibile, fiind usor de manevrat.

Dupa o ora, placa se opreste automat. Asa ca in cazul in care  uiti placa in priza si pleci de acasa, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Dupa ce ai terminat de utilizat placa, poti bloca placile. In plus, vine la pachet cu o husa termorezistenta pentru depozitare.


Concluzii si pareri

Remington Shine Therapy S8500 este o placa interesanta care indreapta parul foarte rapid si este usor de manevrat. Clientele sustin ca este un produs foarte bine pus la punct si sunt multumite de faptul ca pot regla temperatura, alunecand foarte usor pe lungimea firului de par. Considera raportul calitate/pret excelent. In plus, aici poti gasi o oferta de pret interesanta.

Recenzii pe scurt: Remington Shine Therapy S8500

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • aluneca usor pe lungimea firului de par
  • usor de manevrat
  • infuzie de ulei marocan de Argan
  • reglare temperatura

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *