Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Philips Essential Care HP8302/00

Placa de indreptat parul Philips Essential Care HP8302/00 este un model iefitin si destul de rezonabil din punct de vedere calitativ, asa ca vom analiza produsul indeaproape. Consider ca este un produs potrivit pentru persoanele cu un buget limitat, dar fara foarte mari pretentii.

Placa Philips Essential Care HP8302/00 atinge o temperatura de 210 de grade Celsius, un nivel destul de ridicat, incat sa reuseasca sa indrepte eficient parul. De asemenea,aluneca destul de facil pe lungimea firului de par.

Dureaza 60 de secunde pentru a se incalzi si pentru a fi gata de utilizare. Intr-adevar nu este o durata foarte mare, insa exista si alte modele care se incalzeste in 15-30 de secunde, dar evident evident sunt mai scumpe.

Recomandam ca placa sa fie utilizata dupa ce parul a fost uscat in totalitate, pentru a nu il degrada.


Concluzii si pareri

In opinia mea, Philips Essential Care HP8302/00 este un model ieftin si practic, care ofera rezultate medii. In principiu, nu exceleaza si nici nu cred ca te-ai fi asteptat la acest lucru, insa iti poti face treaba relativ bine. Clientele declara ca reusesc sa isi indrepte parul destul de bine cu ea, fiind usor de folosit. Mai adauga ca au incercat sa isi faca si bucle si le-a iesit bine, evident aici fiind vorba de indemanare. Considera raportul calitate/pret corect. Aici poti verifica si tu o oferta de pret foarte accesibila.

Opinii pe scurt: Philips Essential Care HP8302/00

8.2

Calitate

8.0/10

Pret

8.3/10

Design

8.0/10

Fiabilitate

8.5/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • temperatura ridicata
  • posibilitatea de a realiza si bucle
  • pret mic

Contra

  • nu indreapta parul cret foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *