Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Motion H 3.4

Motion H 3.4 este o banda de alergat foarte eficienta in antrenamentul de zi cu zi, de aceea produsul pe care urmeaza sa il cumperi trebuie sa fie pe masura asteptarilor tale. Te invitam sa afli toate detaliile necesare si sa te convingi ca este produsul cel mai potrivit!

Banda Motion H 3.4 poate fi o alternativa excelenta pentru jogging. Nu mai trebuie sa iesi in parc pentru alergare, mai ales in sezonul rece. Viteza pe care o poti atinge in timpul antrenamentului este cuprinsa intre 1 km/h si 20 km/h.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare lal distanta, timp, viteza, puls si numarul caloriilor arse. In manerele aparatului, sunt incorporati senzori ce vor masura pulsul.

Prezinta 18 programe de antrenament pe care le vei ajusta in functie de rezistenta rezistenta pe care o ai. Totodata, pentru a evita incidentele nedorite, aparatul este prevazut cu oprire de siguranta.

Suprafata de alergare este de 132  x 46 cm si poate suporta o greutate de maxim 120 kg.

Dimensiunile aparatului sunt de 174.5 cm lungime, 156 cm latime si 73 cm inaltime, avand o greutate de 69 kg.


Concluzii si pareri

Motion H 3.4 este o banda de alergare buna, despre care clientii au declarat ca este ideala pentru anetrenamentul de zi cu zi. Acestia sustin ca este suficient de lata si considera raportul calitate/pret avantajos. Din punctul meu de vedere, acest aparat merita achizitionat pentru ca s-a dovedit a fi eficient, iar aici poti consulta oferta propusa.

9.2

Calitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • silentioasa
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *