Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Actuell t2000i

Actuell t2000i este o banda de alergat foarte buna, ideala pentru antrenamentul de zi cu zi pe care il realizezi acasa. Din punctul meu de vedere, merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre acest produs!

Banda Actuell t2000i este prevazuta cu un motor de 1.5 CP, iar viteza este cuprinsa in intervalul 0.8-12 km/h. Prezinta inclinare manuala pe trei nivele, pe care  le vei ajusta in functie de gradul de dificultate dorit.

Pe display-ul aparatului vor fi afisate informatii referitoare la puls, viteza, timp, distanta si numar calorii. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor speciali ampalsati in manere. Prezinta 12 programe presetate, care se adreseaza diverselor tipuri de nevoi. In acest sens, avem programul pentru arderea caloriilor, pentru plimbare, pentru tonifiere, pentru mentinere si asa mai departe. In plus, beneficiaza si de port MP3 pentru ca antrenamentul sa fie mult mai placut.

Detine functie de siguranta avand cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. In acest mod, vei reusi sa previi incidentele nedorite care ar putea aparea pe fondul neatentiei.

Dispune de sistem de amortizare pentru socul la alergare, ceea ce inseamna ca antrenamentul va fi mai silentios si nu iti vei deranja vecinii, dar, in egala masura, articulatiile tale vor fi protejate.

Este pliabila pe cilindru,iar deplinerea este automata, fiind foarte lina gratie sistemului hidraulic al cilindrului. Astfel, bandanu va ocupa foarte mult spatiu in locuinta, ceea ce constituie un aspect important mai ales pentru persoanele care nu dispun de prea mult spatiu in locuinta, acest lucru fiind destul de des intalnnit.

Poate fi transportata foarte usor dintr-o camera in alta gratie rotilor din dotare.

Suprafata de alergare este de 122 x 42 cm si poate suporta o greutate de 110 kg.

Dimensiunile benzii dupa ce ai montat-o sunt de 160 cm lungime, 70 cm latime si 125 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Actuell t2000i este o banda foarte apreciata, iar acest lucru nu este deloc intamplator. Clientii declara ca este un aparat excelent pentru a te mentine in forma, este solida si foarte silentioasa. De asemenea, sustin ca nu ocupa foarte mult spatiu in casa fiind pliabila si se monteaza foarte usor. Considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica oferta curenta.

 

Review pe scurt: Actuell t2000i

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • solida
  • port MP3
  • 12 programe
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *