Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Miele Complete C3 PowerLine – SGDF4 este un aspirator foarte puternic ce reprezinta un real ajutor in orice locuinta. In plus, ofera o buna rezistenta in timp, ceea ce este un aspect deloc de neglijat, iar din punctul meu de vedere, acest produs chiar merita pana la ultimul banut.

Aspiatorul Miele Complete C3 PowerLine – SGDF4 este prevazut cu un motor puternic ce iti va permite sa cureti simplu si rapid chiar si cele mai fine particule de praf de pe podele, din covor sau chiar din tapiterii. Este prevazut cu saci de colectare, ce ofera o capacitate de 4.5 litri.

Filtrul de aer AirClean reuseste sa retina pana la 99.9% din particulele de praf, aerul eliminat fiind mult mai curat.

Prezinta un cablu de alimentare de 8.5 metri, care va permite operarea pe o raza de pana la 12 metri.

Accesoriile din dotare sunt suficient de diversificate si te vor ajuta sa cureti orice tip de suprafete. Printre acestea se numara peria pentru tapiterie, duza pentru fante, dar si peria de praf, care are peri foarte moi. Toate acestea se vor regasi in compartimentul inteiror al aparatului.

Nici in ceea ce priveste zgomotul nu ai de ce sa te ingrijorezi. In ciuda faptului ca este un aparat puternic, nu este foarte galagios, astfel ca pe cea mai puternica treapta de putere inreigstreaza 77 dB.

Nici la capitolul design nu este mai prejos, intrucat beneficiaza de o carcasa foarte moderna si atragatoare, de culoare rosie. In partea de jos, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei porni si opri aparatul, dar vei realiza si alte setari dorite.

Desi are o greutate de 7.41 kg, nu este dificil de transportat intrucat avand niste roti foarte rezistente ii vor asigura o buna mobilitate.

Concluzii si Pareri

Miele Complete C3 PowerLine – SGDF4 este un model de aspirator deosebit ce ofera o eficienta ridicata tocmai pentru a iti simplifica munca. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aspiratorul are o putere foarte mare, este silentios si usor de manevrat. Acestia au mai adaugat ca este un produs de inalta calitate, pe care il apreciaza foarte mult si care merita toti banii. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul absolut corect.

Review pe scurt: Miele Complete C3 PowerLine - SGDF4

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare
  • Functionare silentioasa
  • Filtru AirClean
  • Accesorii diverse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *