Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept OV2000 ar putea fi o solutie foarte buna in locuintele unde exista foarte multa umiditate in aer, umiditate care v-ar putea pune sanatatea in pericol voua si celor dragi. In plus, poate reprezenta o sursa foarte buna pentru dezvoltarea agentilor patogeni si alergeni. Bineinteles, la polul opus se afla umiditatea scazuta, care ar putea provoca boli ale cailor respiratorii. Scopul acestui aparat nu este de a duce umiditatea la extreme, ci a stabili la un nivel optim pentru confortul casei voastre.

Acest dezumidificator este eficent si pentru a usca zidarii umede, pentru a indeparta umiditatea din locuinta, chiar si in bai, pivnite, spalartorii si asa mai departe. Oriunde este nevoie! In plus, fiind portabil, poate fi mutat dintr-o camera in alta foarte usor.

In partea superioara, se afla panoul digital cu ecran LED prin intermediul caruia vei putea porni si opri aparatul. Panoul de control este prevazut cu 5 taste si un afisaj cu semngente ce are semnalizari cu diode luminescente colorate, unde poti gasi: Functia de temporizare, FUnctia Air Clean care iti va oferi un aer proaspat. Cele doua sageti cu Plus si Minus permit ajustarea nivelului de umiditate din aer, putand ajusta si numarul de ore de functionare pentru functia de temporizare. Tasta Mode vizeaza setarea modului de functionare si anume: regim automat, dezumidifcare, uscarea rufelor si ventilare. Tasta Standby este utilizat pentru a porni si opri dezumidificatorul. Pe display-ul LEd, puteti verifica: umiditatea relativa a aerului din camera, umiditatea relativa la care doriti sa se ajunga, regimulde functionare permanent, durata daca este activat temporizatorul.

O alta functie interesanta este cea de Air Clean care se refrea la curatarea si purificarea aerului. Actionand butonul respectiv, aparatul nu doar ca va dezumidifica aerul, ci il si va curata. Indicatorul Tank Full indica nivelul de condens sub forma de apa colectat in rezervor. Indicatorul Defrost face referire la functia de dezghetare care este activata in mod automat.

Cu functia Silent, poti folosi aparatul fara probleme char si in timpul noptii, nivelul de zgomot produs fiind unul redus.

Dezumidificatorul Concept OV2000 face parte din seria Konfort si prezinta o functie suplimentara – lumina LED colorata, care va semnaliza prin diverse culori nivelul de umiditate din incapere. Indicatorul de culoare portocalie se aprinde in momentul in care umiditatea coboara la 50 sub 50%, indicatorul verde semnalizeaza daca umiditatea se afla in parametrii normali ointre 50-70%, iar indicatorul rosu avertizeaza faptulc a umiditatea din incapere a depasit 70%.

Functia de uscare a rufelor este ideala mai ales in anotimpul rece, pentru cei ce nu dispun de un uscator de rufe sau masina de spalat rufe cu uscator, fiindca involuntar in locuinta se creeaza foarte multa umiditate. In cazul in care doresti uscarea lenjeriei trebuie selectate urmatoarele valori: uscat pentru depozitare in dulap 46% umiditate relativa, umed pentru calcat 58% umiditate relativa si usor uscat 65% umiditate relativa.

Cum functioneaza aparatul? Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului localizat in aparat, care va fi trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta o temperatura foarte scazuta. De aici rezulta fenomenul de condens, iar apa rezultata va fi colectata intr-un rezervor cu o capacitate totala de 5.5 de litri.

Atunci cand aveti nevoie de dezumidificator in incaperi cu temperaturi mai mici de 23 de grade celsius, ei bine, atunci functia de dezghetare automata se va activa imediat. In plus, nu trebuie deconectat de la sursa de alimentare, pentru ca nu prezinta niciun pericol. Este recomandat pentru utilizarea permanenta, chiar si in spatii nesupravegheate precum pivnite mai mici sau chiar case de vacanta. Totodata, aparatul dispune de o conexiune cu furtun extern de 1/2 topi ce va permite eliminarea condensului chira in canalizare.

Pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor, va trebui sa extrageti cuva periodic si sa o dezinfectati cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Concept OV2000 prezinta o capacitate maxima de dezumidificare la 32 de grade Celsius si 80%/24h de 22.5 litri/zi, fara higrostat facand fata unei incaperi cu suprafata de pana la 120 mp si o inaltime standard de 2.5 metri.

Acest model a fost special gandit pentru a fi folosit in apartamente, birouri, sali de conferinta, piscine, beciuri sau cladiri nou construite. In plus, presupune si o functionare silentioasa, putand fi folosit chiar si pe timpul noptii in dormitorul unde va odihnici, caci nivelul de zgomot produs nu depaeste 45 dB.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum redus, de maxim 420 W/h. Avand in dotare un senzor cu higrostat reglabil, umiditatea din aer va fi controlata in permanenta.  In cauzl in care valoarea setata de umiditate este depasita, aparatul va porni automat. Indata ce nivelul de umiditate setat a fost atins, aparatul se va deconecta in mod automat.

Concept OV2000 esete recomandat pentru a fi folsoit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 32 de grade Celsius, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditatea de 35-80% u.r. In plus, instalatia de filtrare permanenta cu aer este prevazuta cu un pre-filtru de carbon ce va neutraliza mirosuri neplacute precum fumul, gazele, substantele chimice si alte mirosuri, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor, virusurilor si mcuegaiului. Totodata, aerul este igienizat csi cu ajutorul ionizatorului din dotare ce are o capacitate mai mare de 3.000.000 de ioni negativi/cmc ce se vor raspandi in toata incaperea. In plus, ionii prezinta si efect antistatic, ajutand organismul sa descarce electricitatea statica.

Aparatul masoara 35 x 57.5 x 21 cm (L x H x A0 si are o greutate de 14.5 kg. Agentul refrigerant utilizat in instalatia de dezumidificare este R134a, facand parte din grupa glimerilor, adica un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare.

Dupa achizitionarea produsului, acesta va trebui pornit dupa maxim 24 de ore pentru a permite agentului frgorific sa se acumuleze pe cricuit in compresor. In cazul in care nu tineti cont de acest lucru, compresorul se poate deteriora din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific in compresor.

Concluzii si Pareri

Concept OV2000 este un dezumidificator foartre bun, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca isi face treaba ireprosabil. Reuseste sa aduca umditatea din locuinta la un nivel optim, fiind un aparat foarte usor de folosit si extrem de facil de mutat dintr-o camera in alta. Sunt incantati de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Concept OV2000

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.6/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie de ionizare
  • Portabil, usor de mutat, silentios
  • Recirculare aer
  • Capacitate rezervor mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *