Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition Challenge 270

Indiferent ca ne place sau nu, sportul ar trebui sa faca parte din rutina noastra. De aceea, producatorii au lansat pe piata o serie de aparate de fitness potrivite pentru uz casnic, unele fiind chiar la un pret accesibil. Un exemplu in acest sens, este si climber-ul eliptic Kondition Challenge 270, despre care vom discuta in cadrul acestui material.

Kondition Challenge 270 dispune de 8 nivele de dificultate pe care le poti ajusta in functie de progresul pe care il faci. Este recomandata pentru intermediari si avansati.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta si calorii consumate, pentru a fi intotdeauna la curent, pentru ca fiecare parametru este important in evolutia ta.

Inclinarea poate fi ajustata in functie de cele trei niveluri.

Aparatul suporta o greutate de maxim 110 kg.

Dimensiunile acestuia sunt de 106 x 56 x 135 cm, avand o greutate de 38 kg.


Concluzii si pareri

Kondition Challenge 270 este un aparat foarte practic in orice locuinta, ce te va ajuta sa faci putina miscare, chiar si atunci cand nu ai timp sa ajungi la sala. Clientii confirma faptul ca este un aparat eficient, de care personal sunt multumiti. Considera raportul calitate/pret rezonabil, iar aici poti vedea si tu oferta propusa.

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • 8 nivele de dificultate
  • ansamblare relativ usoara
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *