Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition BEL-2700

Chiar daca sportul nu face parte din rutina ta, cert este ca ai nevoie de putina micare, pentru un stil de viata cat mai sanatos. Ei bine, de aceasta data, vom discuta despre bicicleta fitness eliptica Kondition BEL-2700 pentru a o cunoaste mai bine si pentru a verifica daca este produsul potrivit si nevoilor tale.

Kondition BEL-2700 dispune de 8 nivele de dificultate, fiind potrivita pentru incepatori, intermediari, avansati si experti. Poti modifica nivelele de dificultate in functie de progresele pe care reusesti sa le obtii.

Aparatul dispune de afisaj digital, unde poti fi la curent cu timpul, viteza, distanta parcursa, pulsul si numarul caloriilor consumate.

Aceasta prezinta sistem de franare magnetic, avand o volanta de 5 kg. Pe manere, sunt amplasati senzorii de puls.

Poti regla foarte usor ghidonul pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului. Este important in timpul antrenamentului, coloana sa fie cat mai dreapta.

Greutatea maxima pe care o poate suporta acest aparat este de 100 kg.

Dimensiunile bicicletei sunt de 119 x 63 x 152 cm, avand o greutate de 28 kg.


Concluzii si pareri

In opinia mea, bicicleta Kondition BEL-2700 este un model rezonabil, pe care il poti folosi chiar si acasa. Clientii sustin ca nu ocupa foarte mult spatiu in locuinta si, in general, isi fac treaba destul de bine cu ea. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabila, iar aici poti vizualiza oferta curenta.

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • 8 nivele de dificultate
  • potrivita pentru toate tipurile de utilizator

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *