Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Kondition BSP-9800

Pentru un stil de viata cat mai echilibrat, este necesara o alimentatie sanatoasa, dar si sportul are rolul sau. Se poate intampla sa nu ai tocmai timp sa ajungi la sala cu atat mai mult daca mai ai si copii. In acest caz, poti opta pentru bicicleta spinning despre care vom discuta mai multe detalii in continuare.

Prezinta 8 nivele de dificultate, pe care le vei ajusta in functie de rezistenta pe care o ai, dar le poti creste in functie de cat de mult avansezi. Este potrivita pentru incepatori si intermediari.

Pe display sunt afisate timpul, viteza, distanta parcursa si caloriile consumate. In acest mod, poti monitoriza evolutia ta.

Prezinta sistem de franare mecanic, ghidonul este reglabil si sezutul il poti ajusta pe inaltime, dar si pe adancime. Practic, vei putea regla bicicleta in functie de nevoi.

Greutatea maxima pe care o suporta acest aparat este de 120 kg.

Dimensiunile sale sunt de 103 x 21.5 x 81 cm si are o greutate de 33.5 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta Kondition BSP-9800 este un aparat foarte practic si util in orice locuinta, pe care il recomandam. Clientii au adaugat ca este foarte silentioasa, usor de montat, dar si de reglat. Constructia este una destul de solida si, in principiu, isi face treaba cum promite. Singurele probleme care au fost identificate, au fost cele la nivelul display-ului unde au mai aparut erori. Aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

8.6

Calitate

8.4/10

Pret

8.6/10

Design

8.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • constructie solida
  • ghidon si sezut reglabile

Contra

  • probleme cu display-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *