Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Kondition BMG-3800

Tot mai multe persoane cauta, din cauza lipsei de timp, sa faca sport chiar la ei acasa. Este o initiativa buna, iar daca te orientezi catre produsele potrivite, poate sa nu fie deloc costisitoare. Ei bine, bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-3800 este un model foarte accesibil despre care vom discuta mai multe detalii, in continuare.

Aceasta dispune de 8 nivele de dificultate, pe care le vei ajusta in functie de posibilitatea fizica pe care o ai. Este potrivita pentru incepatori, intermediari, avansati sau experti.

Pe display-ul LCD sunt afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta, pulsul si caloriile consumate. In acest mod, vei putea monitoriza evolutia ta, de la un antrenament la altul.

Poti ajusta ghidonul si sezutul, astfel incat sa o adaptezi corpului tau.

Poate suporta o greutate de pana la 100 kg.

Masoara 95 cm lungime, 47 cm latime si 111 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.


Concluzii si pareri

Personal, consider ca bicicleta fitness Kondition BMG-3800 poate fi o optiune interesanta, in masura in care vine la pachet si cu o oferta de pret foarte accesibila pe care o poti consulta aici. Iti asigura strictul necesar si, evident, doar raportandu-ne la pretul de achizitie, nu putem astepta sa fie varf de gama, fiindca nu este.

Clientii confirma faptul ca este un produs rezonbil, ce ofera o constructie solida, usor de ansamblat si poate fi folosit chiar si de persoanele care au nevoie de recuperare.

8.8

Calitate

8.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Argumente PRO

  • sezut si ghidon reglabile
  • pret mic
  • montare usoara
  • ocupa putin spatiu

Contra

  • in timpul pedalarii, se aude un zgomot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *