Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Kidscare KC103 este o pompa de san electrica ce face ca alaptarea sa devina mai usoara si mai putin dureroasa, fiind un dispozitiv foarte confortabil de folosit. Permite realizarea diverselor setari si este ideal pentru orice proaspata mamica.

Pompa de san electrica Kidscare KC103 prezinta 15 niveluri de aspiratie si 10 niveluri de masaj extragand eicient laptele matern fara sa fie nevoie de niciun fel de efort din partea utilizatoarei. Datorita design-ului special gandit, laptele se scurge direct in biberon, iar in timpul operatiunii, puteti avea o pozitie comoda de relaxare.

In acelasi timp, dispune de 10 nivele de stimulare si trei frecvente ale pompei oferind o extractie confortabila. Beneficiaza de un motor silentios, dar si afisaj LCD. Detine cupa din silicon pentru masaj care se muleaza perfect pe san si functioneaza fie conectata la priza de 220 V sau cu adaptor USB.

Pachetul include tot ceea ce aveti nevoie si anume: pompa electrica cu cupa din silicon, recipientul pentru pastrarea laptelui de 130 ml, tetina din silicon, suport pentru sticla, adaptor si cablu USB si diafragma din silicon de rezerva.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Pompa de san electrica Kidscare KC103 este o varianta foarte buna care colecteaza eficient laptele fara sa creeze disconfort. Mamicile care deja o folosesc sau au folosit-o confirma ca este un produs foarte bun, care isi face treaba excelent, asa cum promite, este usor de folosit si silentioasa. Sunt incantate ca integreaza si funcite de masaj, iar in ansamblu sunt de parere ca au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul excelent.

Opinii pe scurt: Kidscare KC103

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usurinta in utilizare
  • Functie masah
  • 15 niveluri de aspiratie

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *