Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner XF-1000SS este un storcator de fructe si legume interesant la un pret rezonabil despre care vom discuta pe larg pentru a verifica daca este potrivit nevoilor voastre si daca merita achizitionat.

Storcatorul Heinner XF-1000SS este prevazut cu o putere de 1000 W si prezinta un tub de alimentare cu diametrul de 75 mm, ceea ce va permite sa adaugati fructe si legume fara sa fie nevoie sa le mai taiati prea mic. In acelasi timp, este dotat cu un recipient pentru suc cu capacitatea de 1 litru si un recipient pentru pulpa cu capacitatea de 2 litri.

Aparatul prezinta doua trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de tipul vegetalelor din care doriti sa preparati suc. Poate face fata atat ingredientelor moi, cat si celor mai dure. Totodata, dispune de sita din inox foarte rezistenta. In plus, este prevazuta si protectia la supraincalzire, prelungind astfel durata de viata a aparatului. Sistemul anti-alunecare ofera un bun echilibru in timpul functionarii prevenind alunecarea lui de pe blatul de lucru.

Dimensiunile aparatului sunt de 20 cm lungime, 22.75 cm latime si 39 cm inaltime, avand o greutate de 4 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Storcatorul de fructe si legume Heinner XF-1000SS este un model accesibil ca pret, dar cu care va puteti face treaba foarte bine, reusind sa extraga excelent sucul atat din fructele si legumele moi, cat si din cele mai dure. Cumparatorii s-au declarat multumiti de eficienta acestui aparat si confirma faptul ca isi face treaba in parametri optimi, timp in care este si foarte usor de curatat si de intretinut. Piesele se ataseaza si detaseaza usor, si se curata rapid direct sub jetul cu apa dupa utilizare. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Heinner XF-1000SS

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Protectie la supraincalzire
  • Asamblare rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *