Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Karcher SC4 EasyFix este aliatul ideal impotriva murdariei, dar si a bacteriilor si microbilor, curatand si igienizand eficient locuinta mai usor decat v-ati fi asteptat. Puteti uita de produsele chimice de curatare cat timp aveti la indemana un astfel de aparat.

Karcher SC4 EasyFix are capacitatea de a curata si igienizare eficient toate tipurile de zone cum ar fi gresie, faianta, hote de evacuare, plite, mici fisuri si crapaturi, covoare si asa mai departe. Practic, il puteti folosi oriunde inlcuinta, fara sa mai fie nevoie sa utilizati produse chimice de curatare. S-a demonstrat ca elimina in proportie de 99.99% bacteriile din locuinta de pe suprafetele dure.

Presiunea aburului atinge 3.5 bari si dispune de doua trepte de putere ce permit reglarea intensitatii aburului in functie de necesitate. Are nevoie de 4 minute pentru a fi gata sa poata fi pus la treaba. Este echipat cu rezervor de apa ce se poate detasa usor pentru umplerea cu apa direct de la robinet. Acesta ofera o capacitate de 0.8 litri.

Datorita tehnologiei duzei lamelare, toate tipurile de podele vor putea fi curatate eficient. In plus, prezinta sistem de indepartare a lavetei fara sa fie nevoie sa intrati in contact direct cu ea.

Karcher SC4 EasyFix laveta

In plus, poate patrunde destul de usor si in zone mai dificile cum ar fi cele de sub mobila, de-a lungul peretilor sau prin colturi. Printre accesoriile din dotare, mai gasim si duza manuala, cea pentru podea si peria rotunda. Toate accesoriile vor fi depozitat in compartimentul special proiectat, prevenind astfel pierderea lor. In plus, aparatul beneficiaza de sistem de blocare ce asigura o buna protectie si siguranta in ceea ce priveste copiii.

Karcher SC4 EasyFix accesorii

Este foarte usor de folosit, accesoriile si rezervorul se monteaza si demonteaza usor, iar manevrarea este simpla si comoda. Prezinta o lungime de 38 cm, o inaltiem si 27.3 cm si o adancime de 25.1 cm, atingand o greutate de 4.1 kg. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul fara a zgaria suprafata pe care este utilizat.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Karcher SC4 EasyFix este un aparat de curatare cu abur foarte bun, poate mai eficient chiar si decat solutiile chimice de curatare, ajutand la curatarea si igienizarea optima a locuintei. Clientii sunt foarte multumiti de aparat declarand ca l-au folosit pentru foarte multe suprafete, iar de fiecare data si-a indeplinit scopul cu succes. Este extrem de bun, usor de folosit si foarte util in orice locuinta, reusind mai usor decat si-ar fi imaginat ca ar putea tine bacteriile la  distanta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul destul de bun.

Review pe scurt: Karcher SC4 EasyFix

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Poate fi folosit pentru foarte multe suprafete
  • Rezervor de apa detasabil
  • Gama variata de accesorii
  • Reglare intensitate abur

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *