Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Beko FSE62110DX este un aragaz foarte popular si foarte apreciat, de altfel, de cumparatori ce ofera un proces culinar optimizat, motiv pentru care am ales sa discutam astazi mai multe detalii despre acest produs. Poate fi o varianta foarte interesanta si deloc scumpa, de aceea, va propunem ca pana sa luati o decizie, sa descoperiti mai multe detalii utile in acest material.

Plita aragazului Beko FSE62110DX este prevazuta cu alimentare pe gaz, drept pentru care nu puteau lipsi anumite sisteme de siguranta foarte utile. Este vorba, in primul rand, de supapele de siguranta la nivelul fiecarui arzator care au rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, dispune la nivelul fiecarui buton de aprindere electrica prin scanteie.

Plita prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare. In mod evident, puterea acestora variaza, astfel ca arzatorul mic preiznta 1 kW, cele doua normale cate 2 kW fiecare, iar cel mare 2.8 kW. In plus, beneficiaza de gratar solid ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Beko FSE62110DX dispune de alimentare cu gaz, asigurand astfel o coacere mai rapida si uniforma a alimentelor. De asemenea, prezinta si anumite functii auxiliare foarte interesante. In acest sens, amintim de functia grill care permite prepararea eficienta a bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede in interior si crocante la exterior. Puteti jongla si cu incalzirea superioara si cea inferioara alimentele fiind incalzite simultan de sus si de jos. Ventilatorul ajuta la distribuirea uniforma si rapida a aerului cald in interiorul cuptorului. Functia timer presupune oprirea programului de coacere inainte ca alimentele sa fie preparate excesiv.

Cuptorul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand o functionare economica. De asemenea, ofera o capacitate destul de mare de 66 de litri, ceea ce va va permite intreprinderea oricarei activitati culinare.

Ca si accesorii, aragazul vine insotit de o tava de copt si o tava standard. Capacul acestuia este realizat din sticla. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 60 cm latime, 60 cm adancime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 51.7 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Beko FSE62110DX este un aragaz bun, ce vine la pachet cu un pret foarte convenabil, despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sustin ca isi face treaba excelent, atat plita, cat si cuptorul. Cel din ruma este suficient de mare si asigura o coacere rapida si uniforma. Functiile din dotare sunt foarte utile, a fost usor de montat, iar design-ul este unul placut, permitand o intretinere usoara. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko FSE62110DX

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Cuptor electric
  • Timer, Grill, Incalzire superioara-inferioara
  • Eficienta energetica
  • Gratar stabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *