Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa OSC5111WH

Te-ai saturat de mirosurile proeminente rezultate in urma gatitului si de tot aburul din casa? O hota iti poate fi de mare folos, cat timp alegi modelul potrivit nevoilor tale. Si nu te ingrijora in ceea ce priveste bugetul pentru ca exista si variante foarte ieftine, cum ar fi de exemplu hota traditionala Hansa OSC5111WH.

Hansa OSC5111WH este prevazuta cu un singur motor, avand o putere de 113 W si o capacitate de absorbtie de 158 mc/h. Puterea o poti regla in functie de trei trepte pe care ti le pune la dispozitie.

Este echipata cu un filtru de grasime pe care il poti spala fara probleme chiar si in masina de spalat vase.

Detine lampa de iluminare cu halogen, cu o putere de 28 W, asigurand o buna vizibilitate atunci cand gatesti. De multe ori se intampla sa inchidem si lumina, fiindca aceasta este suficient de puternica in aria aflata sub hota.

Burlanul are un diametru de 120 mm.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, nivelul de zgomot produs nu depaseste 58 dB.

Dimensiunile hotei sunt de 8.5 x 50 x 47 cm (l x L x A).


Concluzii si pareri

Hansa OSC5111WH reprezinta un model de hota destul de rezonabil, avand in vedere pretul cu care il poti achizitiona si pe care il poti verifica aici. In principiu, se adreseaza cam tuturor bugetelor, fiindca este intr-adevar nevoie de o hota in orice locuinta. Insa, recomandam indeosebi bucatariilor mici, fiindca nu dispune de o capacitate de absorbtie foarte mare.

In acelasi timp, clientii sunt de parere ca este un produs care face ceea ce promite si de care, personal, au fost multumiti. Au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Opinii pe scurt: Hansa OSC5111WH

8.2

Capacitate de absorbtie

7.4/10

Pret

8.8/10

Design

8.0/10

Fiabilitate

8.6/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • 3 trepte de viteza
  • nivel zgomot rezonabil

Contra

  • capacitate de absorbtie destul de mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *