Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review HMS MA1001

HMS MA1001 este un aparat potrivit pentru uz casnic eficient in modelarea corporala, dar si pentru relaxarea muschilor. In principiu, rolul principal al acestui aparat este de a arde tesutul adipos si de a elimina celulita. Poate te intrebi cum este posibil acest lucru, insa raspunsul este simplu: masaj prin vibratii.

Aparatul vine insotit de trei tipuri de venturi pentru masaj. Bineinteles ca fiecare centura prezinta caracteristici diferite. Astfel, cureaua simpla este potrivita pentru masajul coapselor, feselor si picioare, in timp ce cureaua dubla este recomandata pentru umeri, spate si piept, iar cea de-a treia curea este cea anti-celulita, care probabil, in cazul femeilor, va fi si cea mai folosita. Aceasta curea anti-celulita va fi potrivita pentru abdomen, talie, solduri si coapse. In plus, aparatul este foarte util si in stimularea sistemului cardiovascular, ducand la relaxarea muschilor.

Bineinteles ca nu lipseste nici calculatorul prevazut cu display LCD, prin intermediul caruia poti schimba rapid viteza de lucru, timpul sau poti alege un program de lucru. Este dotat cu 16 viteze de reglare a intensitatii vibratilor, pe care le poti seta simplua si rapid apasand pe un buton. De asemenea, ai posibilitatea de a alege din cele 6 programe cu care este dotat aparatul, in functiile de exercitiile pe care le vrei.

Poti regla foarte usor piciorul pe inaltime, in functie de inaltimea persoanei care il utilizeaza. Totodata, greutatea maxima pe care o poate suporta de persoana este de 120 kg.


Concluzii si pareri

Aparatul cu vibromasaj  este un produs foarte interesant, indeosebi pentru reprezentantele sexului frumos. Clinetii, prepoderent clientele, au declarat ca a fost foarte usor de montat si de folosit si sunt incantate de el. De asemenea, adauga ca materialele din care este realizat este de calitate, iar raportul calitate/pret avantajos. Pentru a consulta oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

Recenzii pe scurt: HMS MA1001

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • 3 centuri
  • 16 viteze de intensitate a vibratiilor
  • 6 programe
  • calculator cu ecran LCD
  • finisaje de calitate

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *