Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Heinner HBH-V4IEIX este o plita incorporabila pe gaz ce constituie o alternativa foarte accesibila ca pret. Poate fi integrata cu usurinta in bucatarii moderne, dar pentru inceput, va propunerm sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Plita incorporabila Heinner HBH-V4IEIX este realizata din otel emailat si prezinta patru arzatoare. Butoanele prin intermediul carora veti porni arzatoarele se afla amplasate in lateral. Totodata, include doua gratare ce asigura o buna stabilitate vaselor.

Sistemul de aprindere este electric, iar sistemul de siguranta opreste imediat alimentarea cu gaz in cazul in care focul se stinge accidental, oferind un mod de functionare sigur.

De asemenea, este foarte usor de curatat si de intretinut, ceea ce reprezinta un plus. Dimensiunile plitei sunt de 58 cm latime si 51 cm adancime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Plita incorporabila Heinner HBH-V4IEIX este un model foarte accesibil ca pret, dar care se descurca eficient. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este o plita simpla, ieftina si sigura, care se descurca eficient. Multi dintre ei au fost placut surprinsi de ea sustinand ca le-a depasit asteptarile. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret convenabil.

Review pe scurt: Heinner HBH-V4IEIX

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Siguranta in utilizare
  • Aprindere electrica
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *