Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Doopser DPS-002 Premium este o pompa de san electrica dubla prevazuta cu acumulator si senzor de tmeperatura la nivelul biberonului. Este un aparat practic pentru orice proaspat mamica care va va ajuta sa alaptati bebelusul mai usor.

Alaptarea nu este un proces usor pentru cele mai multe femei, de aceea, pompa de san poate fi o solutie care sa va usureze treaba. Proprietatile laptelui matern sunt deja bine cunoscute si fiecare mama cunoaste beneficiile acestuia. Fiecare femeie isi doreste sa isi alapteze micutul, dar ce faceti atunci cand din diverse motive acest lucru nu este posibil in mod direct?

Pompa de san Doopser DPS-002 Premium va ajuta sa stocati laptele atunci cand nu sunteti acasa, stimuleaza productia de lapte, permite hranirea cu lapte matern a bebelusilor cu probleme de atasare la san, extrage laptele in exces pentgru golirea sanului, va ajuta sa continuati alaptarea dupa ce ati revenit la serviciu si, nu in ultimul rand, puteti hrani cu lapte matern bebelusii nascuti prematur.

Pompa in discutie este un model dublu, care va ajuta sa extrageti laptele intr-un timp mult mai scurt. Este un aparat usor de folosit, potrivit si pentru calatorii. Include acumulator ce ofera o autonomie de pana la trei ore. Este suficient de puternica penrtu a putea extrage laptele, dar totusi delicata cu sanii. Include 9 nivele de reglare pana la 280 mmHG in functie de preferintele mamei. De asemenea, beneficiaza de doua moduri de functionare – cel de stimulare a lactatiei prin masaj si extragere. Functia de extragere permite o coletare rapida si fara durere a laptelui matern. Timer-ul indica durata de pompare.

Prin intermediul ecranului cu LCD puteti vizualiza simultan viteza si ciclul de pompare, modalitatea folosita. In plus, include si senzor de temperatura a laptelui inainte de a da biberonul celui mic.

In acelasi timp, este usor de asamblat si de sterilizat, silentioasa si foarte practica. Este echipata si cu sistem anti-reflux care previne patrunderea laptelui in cele doua furtune.

Sertul include pompa principala, doua cupe pentru sani, doua biberoane, doua tetine moi cu debit pentru nou nascuti, doua furtune, alimentator pentru prize, adaptor, doua sisteme igienice anti-reflux penru prevenirea patrunderii laptelui in cele doua furtune plus una de rezervoa si doua suporturi pentru biberon.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Pompa de san Doopser DPS-002 Premium este un dispozitiv absolut necesar pentru majoritatea proaspetelor mamici pentru care alaptarea este un procedeu extrem de dificil. Cumparatoarele sunt foarte multumite de acest dispozitiv si confirma faptul ca alaptarea este mai placuta, iar aparatul este usor de folosit. Este suficient de puternica, usoara si portabila, bateria ofera o autonomie suficient de mare, iar in ansamblu sunt multumite de produs. Il recomanda, astfel, mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Doopser DPS-002 Premium

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stimulare si extragere
  • Biberon cu senzor de temperatura
  • Acumulator
  • Zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *