Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Trotineta electrica Freewheel Rider T1 poate fi o modalitate de a va deplasa, de multe ori, mai rapida decat mijloacele de transport in comun sau chiar decat masina personala, indeosebi, in orele de varf. Si cum programul nostru la serviciu incepe si se termina in intervale orare cand traficul este cel mai aglomerat, atunci ar trebui sa gasim solutii alternative cu ajutorul carora sa pierdem cat mai putin drum pe traseu. Acest aparat va poate ajuta foarte mult, iar personal, in ultimii ani, am absorvat din ce in ce mai mult ca persoanele din orasele mari si aglomerate opteaza pentru o trotineta electrica care sa ii scape de traficul infernal.

Freewheel Rider T1 este dotata cu un motor de 300 W si poate atinge o viteza de pana la 20 de km/h. De asemenea, aceasta poate fi folosita de persoane cu greutati cuprinse intre 20 si 120 de kg. In speta, nu poate fi folosita de catre copii, ci este recomandata utilizarea ei de catre persoane adulte. In principiu, acesta ofera o autonomie de 25 de km, insa depinde de mai multi factori cum ar fi: greutatea utilizatorului, viteza de deplasare, precum si tipul traseului parcurs, de exemplu, daca avem multe pante, atunci trotineta va fi mai mult solicitata, deci autonomia mai poate scadea.

Modelul in discutie a fost special creat pentru a fi folosita in oras. Prezinta roti de 8 inch gonflabile, putand fi folosita pe asfalt, piatra cubica, nivela sau teren accidentat, insa nu vorbim tocmai despre cratere. De asemenea, trotineta beneficiaza de stop si semnalizare, ceea ce iti va permite sa te deplasezi in conditii sigure in trafic.

Pe ghidonul acesteia, se afla un computer cu display si butoane touch unde poti modifica modul de functionare, poti opri farsul sau porni/opri trotineta, precum poti verifica si viteza de deplasare. Mai mult decat atat, trotineta poate fi conectata la smartphone cu ajutorul aplicaitiei FreeWheel care este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android, de unde poti realiza toate setarile dorite.

Este important de amintit si faptul ca poti lua trotineta chiar si in mijloacele de transport in comun, fiindca aceasta se poate plia, ocupand foarte putin spatiu.

Concluzii si Pareri

Freewheel Rider T1 este o trotineta electrica ieftina, dar cu performante cel putin decente, care te poate ajuta sa te deplasezi mai rapid si mai usor dintr-un loc in altul. Cumparatorii actuali confirma si sustin ca prezinta o constructie solida, rezistenta si nu zdragane. De asemenea, apreciaza modul in care este gandita garda la sol pentru ca nu ating bordurile atunci cand traverseaza strada. Si amortizoarele sunt mai bune decat s-ar fi asteptat, iar accelerarea se realizeaza rapid. In general, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Freewheel Rider T1

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Constructie buna, solida
  • Usor de accelerat, stopuri pe spate
  • Amortizare buna si pliere automata
  • Poate fi controlata de pe telefonul mobil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *