Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Days doar la eMAG!

Review Energy Fit 67600 

Energy Fit 67600  este o bicicleta magnetica accesibila, potrivita pentru executarea antrenamentului chiar la tine acasa. Sportul ar trebui sa faca parte din rutina tuturor, indiferent de venit sau ocupatie, de aceea Energy Fit vrea sa aduca produse pentru toate buzunarele.

Bicicleta Energy Fit 67600  este un model destul de simplu, dar practic in orice locuinta fiindca iti poti face treaba fara probleme cu ajutorul sau. Producatorii il recomanda pentru toate categoriile de utilizatori de la avansati pana la experti, insa depinde si de asteptarile fiecaruia. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este ca greutatea corporala sa nu depaseasca cele 100 de kg maxim admise.

Aparatul este dotat cu o volanta de 3 kg si 8 nivele de dificultate pe care le vei ajusta in functie de dificiultatea dorita a antrenametului. Poti folosi in egala masura bicicleta fie pentru a scapa de kilogramele in plus, pentru a iti tonifia corpul, fie in scop medical, desigur, la recomandarea medicului.

Aceasta este prevazuta cu un computer ce detine un afisaj de consola mare, cu numere supradimensionate, ce iti asigura o buna lizibilitate, pentru a putea supraveghea cei mai importanti paratrametri in evolutia ta: timpul, viteza, distanta, nivelul pulsului si numarul de calorii arse. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor speciali amplasati in manerele bicicletei. Totodata, intregul ghidon este invelit cu mansoane PU  pentru o rezistenta buna in timp, dar si confort in timpul antrenamentului.

Display Energy Fit 67600

Si pentru ca tot a venit vorba de confort, si pedalele contribuie intr-un procent destul de mare. Acestea sunt antiderapante si prezinta curele de siguranta pe care le vei putea prinde de picior si pe le poti chiar si ajusta, astfel incat piciorul sa ramana fix pe toata durata antrenamentului si sa eviti loviturile accidentale. In plus, permite pedalarea atat in fata, cat si in spate.

Mai mult decat atat, poti regla  si saua pentru a avea o pozitie corecta, dar si foarte confortabila. Aceasta poate fi ajustata pe verticala in functie de inaltimea ta.

Pentru a nu ocupa spatiu inutil de depozitare, atunci cand nu o folosesti, poti plia foarte usor aceasta bicicleta. In plus, datorita rotilor speciale de transport, ai posibilitatea sa o muti dintr-un loc in altul foarte simplu si rapid.

Dimensiunile bicicletei sunt de 81 x 43 x 113 cm, iar pliata masoara 48 x 40 x 132 cm, avand o greutate de 19 kg.


Concluzii si Pareri

Energy Fit 67600  este o bicicleta fitness simpla, dar care iti permite sa executi fara probleme exercitii pentru diverse grupe de muschi chiar in confortul propriei locuinte. Practic, aceasta bicicleta vrea sa se adreseze tuturor bugetelor, oferind o calitate cel putin decenta. Clientii sunt de parere ca este o achizitie buna si se descurca foarte bine cu ea. Sustin ca este silentioasa in timpul antrenamentului, destul de confortabila, iar cand au terminat exercitiile o poti depozita foarte usor. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun, iar aici poti consulta oferta de pret propusa.

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Pliabila, usor de depozitat
  • Functionare silentioasa
  • Pedale confortabile si antiderapante
  • Sa ajustabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *