Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept CP3000 este un aspirator de curatat cu aburi care va poate simplifica munca si care devine mult mai eficient in combaterea virusurilor si bacteriilor decat mopul clasic. Puteti uita de mop si de galeasta sau de stersul podelei cu carpa. Acest aparat va poate ajuta sa curatati podeaua cu mult mai putin efort.

Aparatul Concept CP3000 permite aspirarea si curatarea podelei in acelasi timp, ceea ce va va ajuta sa economisiti timp important. Inainte de a pune aparatul in functiune va trebui sa umpleti rezervorul cu apa ce ofera o capacitate de 730 ml, fiind amplasat in partea inferioara a aparatului. Dupa aceea, il conectati la reteaua de alimentare si asteptati circa 30 de secunde pentru a se incalzi si pentru a il pune in functiune. Totodata, beneficiaza de doua niveluri de emitere a aburilor si anume: Min si Max. Min va fi folosit pentru podele mai delicate cum ar fi, de exemplu, parchetul, iar max pentru podele rezistente cum ar fi gresia. Atunci cand este folosit pe functia de aspirare, murdaria este colectat intr-un recipient de 1 litru.

Curatarea cu aburi a podelelor la temperaturi mai mari de 80 de grade Celsius elimina in proportie de 99% din bacterii. Controlarea aparatului este foarte facila, panoul de control fiind foarte prietenos.

In plus, recipientul unde este colectata murdaria se detaseaza foarte usor pentru a arunca ceea ce a adunat, pentru o intretinere simpla si rapida. De asemenea, trebuie sa stiti ca beneficiaza si de filtru de apa care ajuta la protejarea aparatului impotriva impuritatilor apei. Astfel, veti putea utiliza apa de la robinet, iar aburul nu va contine calcar.

Concept CP3000 este prevazut cu un cablu ce are o lungime de  6 metri. Poate fi folosit si fara a fi conectata la reteaua de alimentare, avand o autonomie de 30 de minute.  Tootdata, zgomotul produs in timpul functionarii este de 80 dB.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Concept CP3000 este un aparat foarte practic si util in orice locuinta care va va ajuta sa curatati si sa igienizati mai rapid si mai eficient podelele. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de eficienta acestuia sustin ca se descurca foarte bine. De asemenea, au mai declarat ca este usor de folosit si extrem de practic, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Concept CP3000

9

Calitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Incalzire rapida
  • Poate fi folosit si fara fir
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aspirator de curatat cu aburi 3 in 1 Concept CP3000 – Review si Recomandari

  1. Il am de aproape un an si sunt foarte multumita, recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *