Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept CP2000 este un aparat foarte practic si util in orice locuinta, ce va va ajuta sa igienizati atat podelele dure, cat si covoarele. Este o varianta mult mai eficienta decat clasicul mop, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Acest model de aparat de curatat cu aburi de la Concept il puteti folosi pe orice fel de suprafata cu sau fara detergent. Este prevazut cu o putere de 1500 W si trebuie conectat la o retea de alimentare, iar in acest sens dispune de un cablu suficient de lung de 5 metri. Interesant este faptul ca poate curata cu foarte mare usurinta podeaua, poate indeparta grasimea, calcarul, petele arse si alte resturi aparent greu de curatat. Aparatul beneficiaza de noua accesorii diferite pentru a reusi sa indepartati murdaria de pe orice fel de suprafata.

Mopul Concept CP2000 poate ajunge rapid la o temperatura de 100 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca va fi imposibil ca bacteriile, acarienii, alergenii si virusurile sa poata face fata. Nu este nevoie de produse chimice de curatare pentru o igienizare corecta a locuintei.  In doar 30 de secunde de cand ati conectat aparatul la retea, veti putea incepe treaba. Este prevazut cu un rezervor de apa cu capacitatea de 400 de ml si un rezervor pentru detergent cu capacitatea de 150 ml. Dispune de o singura treapta de putere si, practic, veti putea folosi aparatul fara intrerupere pret de 20 de minute.

Este un aparat usor de folosit si de manevrat care vine la pachet cu un furtun suficient de lung pentru a putea patrunde si in zone mai greu accesibile, racleta pentru suprafete netede, dsitribuitor de abur pentru curatarea petelor mai mari si mai dificile, cap inclinat pentru igienizarea colturilor si zonelor dificile, perie speciala pentru curatarea spatiilor dintre placile de faianta din baie, bucatarie sau rosturi, perie de nailor si sarma, laveta care absoarbe murdaria si perie ingusta pentru o curatare optima.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Concept CP2000 este un aparat deosebit de practic in orice locuinta, care nu doar curata o gama foarte variata de tipuri de suprafete, ci ofera si o igienizare corecta. Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat care isi face treaba bine, lasand suprafata peste care a trecut foarte bine curatata chiar si fara detergent. Apreciaza faptul ca se incalzeste rapid, ca dispune de o gama foarte variata de accesorii si este intr-adevar usor de utilizat. Sustin ca pentru pretul platit chiar si este un produs bun, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Concept CP2000

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi folosit pe multe tipuri de suprafete
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Se incalzeste rapid
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *