Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Star-Light YOH11G

Atunci cand vine vorba despre incalzirea locuintei ar trebui sa analizezi la rece toate alternativele pe care le ai. Este important sa faci alegerea cea mai potrivita, iar daca nu dispui de un buget foarte mare, iti recomandam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre caloriferul electric Star-Light YOH11G. S-ar putea sa te surprinda in mod placut, asa cum ne-a surprins si pe noi si poate fi o alternativa de luat in cacul atat pentru a incalzi o anumita incapere din locuinta, cat si la birou.

Star-Light YOH11G ofera o putere de 2500 W, suficient de mare pentru a fi capabil sa incalzeasca o incapere cu un volum de pana la 62 mc, adica daca incaperea are o inaltime standard de 2.5 m, suprafata recomandata este de aproximativ 25 mp. Este prevazut cu trei trepte de putere pentru a o adapta in functie de preferinte: 1000, 1500 sau 2500 W.

Datorita termostatului de camera pe care il vei putea regla, temperatura se poate mentine constanta, dar vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici din aceasta privinta. Acesta este dotat cu termostat de siguranta, protectie anti-inghet si siguranta impotriva supraincalzirii.

Vei sti intotdeauna cand aparatul functioneaza fiindca este prevazut cu indicator luminos de functionare, iar cand aparatul va fi in repaus, acesta se va stinge.

Dimensiunile caloriferului sunt de 62 x 50.5 x 24 cm (l x L x A) si cantareste 14 kg.


Concluzii si pareri

Star-Light YOH11G este un calorifer foarte practic si eficient si il recomand cu toata increderea in locuintele unde exista probleme cu incalzirea. Clientii au declarat ca sunt foarte multumiti de alegerea facuta pentru ca respectivul aparat este foarte eficient. Au incalzit dormitoare, dar a fost utilizat si la birou, iar de fiecare data s-a dovedit a fi de departe un produs eficient. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Acestea fiind spuse, noi iti recomandam sa verifice o oferta de pret foarte buna aici si te vei convinge ca pentru a incalzi locuinta nu ai nevoie de o investitie colosala.

Recenzii pe scurt: Star-Light YOH11G

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • incalzire rapida
  • siguranta in folosire
  • 3 trepte de putere
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *