Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Setul de bucatarie Asaro Katrin este o varianta excelenta pentru bucatarii mici si pentru bugete mai restranse oferind spatiu de depozitare bine organizat si un design usor de integrat in orice decor. Dar mai intai, va propun sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii utile.

Setul Asaro Katrin este fabricat din PAL cu grosimea de 15 mm si este format din patru corpuri si un blat. Lungimea totala in partea de jos este de 160 de cm, nu exista definit spatiu pentru aragaz. In partea de jos, exista un corp cu doua usi si o plita pe mijloc, lungimea fiind de 80 cm, latimea de 60 cm, iar inaltimea de 85 cm. Producatorii recomanda achizitionarea unei chivuete cu dimensiunile de 80 x 50 cm.

In partea de sus, corpurile prezinta o lungime de 160 cm. Prezinta un corp cu doua usi si polita la mijloc si un alt corp cu doua usi, vitrina si spatiu deschis. Dimensiunile fiecarui corp sunt de 80 cm lungime, 30 cm latime si 58 cm inaltime.

Prezinta finisaj mat, iar culoarea disponibila este cognac in combinatie cu alb. Este usor de montat, alaturi de set veti primi instructiunile de montaj care va vor indruma pas cu pas cu ceea ce aveti de facut.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Setul de bucatarie Asaro Katrin este un model usor de integrat si in bucatarii mici, foarte prctica si bine organizata. Cumparatorii au declarat ca au fost placut surprinsi de ea indata ce au primit-o. Totodata, sustin ca a fost foarte usor de montat si le place faptul ca este practica si bine gandita. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Asaro Katrin

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Usor de montat
  • Intretinere usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *