Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

AlecoAir U30 IONIC este un umidifcator cu ultrasunete ce combate uscaciunea din aer oferind astfel mai mult confort. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Umidificatorul cu ultrasunete AlecoAir U30 IONIC este un dispozitiv potrivit pentru spatii de pana la 30 mp, avand o capacitate de umidificare de maxim 9.6 litri pe zi. Rata de umidificare poate atinge 400 ml/h daca il porniti pe cea mai puternica treapta de umidificare.

Acesta ofera trei trepte de putere, inregistrand 18 W pe prima treapta de putere, 22 W pe a doua treapta si 26 W pe a treia treapta. Totodata, include un higrostat incorporat, indicator de rezervor gol si un rezervor de 5.2 litri

Panoul de control este prevazut cu touch intuitsiv si include si o telecomanda care va permite sa controlati dispozitivul de la dstanta, ceea ce va va aduce mai mult confort. Functia de ionizare elibereaza ioni negativi care interactioneaza cu particulele nocive din aer, eliminandu-le. Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentr 1-9 pre. Functia Vapori calzi se activeaza in doar cateva minute dupa apasarea butonului si nu prezinta risc de ardere.

Umiditatea optima din locuinta trebuie sa fie incadrata undeva in intervalul 45-55%. Sub 40% poate insemna un aer prea uscat, in timp ce peste 65% poate indica o umiditate crescuta.

Umidifcatorul AlecoAir U30 IONIC include un rezervor cu capacitatea de 5.2 litri si poate functiona la temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius. Are o lungime de 24.3 cm lungime si o latime de 17.7 cm, ceea ce face sa nu ocupe mult spatiu in locuinta.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

AlecoAir U30 IONIC este un umidificator cu ultrasunete eficient ce restabileste nivelul umiditatii din aer creand un mediu mai placut. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul isi face treaba eficient. Este usor de folosit, diferenta s-a simtit inca din prima zi si nu ocupa mult spatiu in camera. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: AlecoAir U30 IONIC

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Functie ionizare
  • Higrostat
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *