Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

AlecoAir A40 Blend este un difuzor de arome ce reuseste sa reimprospateze aerul in locuinta. Include un vas ceramc creat manual din lut ars, dupa traditii stavechi. Suprafata lucioasa similara portelanului creeaza o senzatie de liniste s confort, iar capacul taiat din lemn de bambus pastreaza irizatiile naturale ale lemnului, fiind foarte placut la atingere.

Aromaterapia este foarte apreciata si practica oferind multiple beneficii sanatatii noastre. Aceasta vizeaza simtul olfactiv, uleiurile esentiale folosite avand caracteristici si avantaje importante. In functie de tipul uleiului ales, acesta poate avea proprietati antimicrobiene, ofera mai multe energie, relaxare, somn, reduce stresul de peste zi si asa mai departe.

Aparatul reuseste sa imbunatateasca nivelul calitatii aerului difuzand uleiuri esentiale naturale. Poate fi utilizat pentru efete aroma-terapeutice, dar si pentru a schimba atmosfera din incapere emanand un miros placut. Suprafata recomandata pentru o eficienta buna este de pana la 40 de mp.

Interesant de stiut este si faptul ca datorita tehnologiei Wi-fi, puteti controla difuzorul chiar si de pe telefon, folosind aplicatia mobila. Aceasta se numeste AlecoAir si o gasiti disponibila atat in App Store, cat si in Google Play.

AlecoAir A40 Blend dispune de lumini ambientale pentru o experienta absolut incantatoare in timpul utilizarii. Setarea luminii se poate realiza manual, folosind panoul de control si avand posibilitatea de a alege intre sapte culori. Prin intermediul aplicatiei mobile, puteti alege setarea unei lumini ambineetale sau a unui joc continuu de lumini in spectrul RGB. In plus, puteti folosi aparatul si ca lampa de veghe.

Difuzorul presupune doua moduri de operare:

  • Mod continuu – implica difuzarea continua a vaporilor pana ce rezervorul este golit sau aparatul oprit.
  • Mod intermitent – vizeaza difuzarea intermitenta a vaporilor si implica difuzoare timp de 30 de secunde, cu 30 de secunde pauza, dupa care reia ciclul pana ce rezervorul se goleste sau aparatul este oprit.

Rezervorul dn dotare are o capacitate de 200 de ml. Dimensiunile aparatului sunt de 17.6 cm diametru si 13.7 cm inaltime, avand o greutate de doar 1 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Difuzorul de arome AlecoAir A40 Blend este un dispozitiv foarte practic pentru reimprospatarea aerului in locuinta oferind multiple beneficii. Clientii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sustin ca aparatul functioneaza excelent. Este foarte practic, usor de folosit si arata bine, integrandu-se excelent in orice decor. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Difuzor de Arome AlecoAir A40 Blend

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ofera beneficii pentru sanatate
  • 7 culori de lumina
  • Realizat din ceramic
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *