Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Delas doar la eMAG!

EvoSmart™ WT-20 este un termostat de ambient inteligent care poate fi controlat chiar si dupa dispozitivele mobile, ceea ce va face sa controlati mai usor conditiile din locuinta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde vom discuta mai multe informatii utile.

Termostatul EvoSmart™ WT-20 este un model inteligent pe care il puteti conecta la internet pentru ail putea controla ulterior de pe telefonul mobil. Include un ecran LCD generos, iluminat cu o interfata foarte intuitiva, fiind usor de controlat. Permite programarea, memorarea setarilor si reluarea activitatii in mod normal dupa o pana de curent. Poate fi setat pe modul confort sau pe modul economic.

Puteti controla acest termostat la orice fel de centrala care suporta termostat fie termica, fie pe peleti ori electrica. Este compus din doua parti si anume – o parte care face legatura cu centrala prin fir (receptorul) si o parte care poate fi plimbata prin casa (termostatul), De asemenea, vine la pachet si cu suport pentru masa su perete. In plus, dispozitivul poate fi folosit pe baterii sau alimentat prin cablu.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Termostatul EvoSmart™ WT-20 este un model inteligent, usor de folosit care va poate ajuta sa mentineti confortul in locuinta mai usor. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este un termostat care isi face treaba. A fost usor de montat, dar este si usor de utilizat, poate fi programat, iar aplicatia mobila le este de mare folos. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspriata optand pentru aceasta varianta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: EvoSmart™ WT-20

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Compatibil cu orice centrala
  • Usor de instalat
  • Usor de utilizat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *