Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Turbionaire Smart 16 este un aparat foarte util mai ales in locuintele unde umiditatea crescuta creeaza probleme serioase, fiindca rolul aparatului este acela de a asigura un mediu sanatos si placut si de a tine sub control excesul de umiditate care ar putea determina infectii la nivelul carilor respeiratorii. Acesta este proiectat inclusiv pentru a usca zidarii umede, pentru a regla nivelul de umiditate din pivnite, bai, dormitoare, spalatorii, dressingu-uri, centre de sport si asa mai departe.

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 16 face parte din gama 2018 a producatorului Smart facand concurenta cu brio altor branduri de renume de pe piata. Se poate muta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport, dar si a manerelor integrate. Totodata, prezinta un design clasic si placut, carcasa fiind alba.

In partea superioara se afla panoul de control cu display LED, avand 6 taste si afisaj cu segmente si semnalizari cu diode luminescente colorate. Acestea permit activarea functiei timer, controlul ventilatorului, reglarea umiditatii relative din aer, activarea functiilor Dyer, Continuu si SMD. Tot pe display sunt afisate informatii referitoare la umiditatea relativa din incapere, umiditatea pe care doriti sa o obtiineti, regimul de funcitonare, ponirea/oprirea aparatului.

Turbionaire Smart 16 displayFunctia Dryer este eficienta pentru uscarea mai rapida a rufelor, in timp ce functia SMD cu fregim confort activ inteligent asigura o umiditate potrivita aerului in intervalul 30-80%. Modul de operare automat controleaza automat nivelul de umiditate din incapere in functie de nivelul selectat. Indicatorul Tank Full ne atentioneaza atunci cand rezervorul s-a umplut cu apa si trebuie golit. Functia Timer permite setarea activitatii aparatului, in timp ce functia defrost asigura dezghetarea automata a aparatului atunci cand este folosit intr-o incapere cu temperaturi reduse. Functia restart permite apareatului sa isi reia automat activitatea in cazul inc are apare vreo pana de curent. Inplus, functia de diagnosticare atentioneaza utilizatorul cand apar eventuale erori.

Aparatul presupune un mod de functionare destul de simplu. Aerul din incapere este absorbit cu ajtuorul ventilatorului integrat si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta o temperatura redusa. De aici rezulta fenomenul de condens, iar apa rezultata este colectata intr-un rezervor special. Aerul eliberat este cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cel absorbit. Rezervorul din dotare prezinta un plutitor cu semnalizare, unde o dioda luminescenta te va avertiza cand acestea este plin sau nu a fost introdus corespunzator. In plus, aparatul paote fi folsoit si in spatii nesupravegheat, conectand un furtun extern de 1/2 toli pentru eliminarea condensului direct la canalizare. Pentru a mentine o igiena potrivita, va trebui sa periodic sa dezinfectati cuva cu apa fierbinte.

Turbionaire Smart 16 recipient

Dezumidificatorul Turbionaire Smart 16 preiznta o capacitate maxima de dezumidificare la 35 de grade Celsius si 85%/24 h de 16 litri/zi, fara higrostat, avand capacitatea de a normaliza umiditatea unei camere cu suprafata de pana la 25 mp. Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80%/24 h cu higrostat ajunge pan ala 14.5 litri/zi. Debitul de aer ventilat cu doua viteze este de cel mult 130 mc/h, astfel ca aerul va trece prin aparat in decursul unei zile de aproximativ 50 de ori.  In plus, este un model destul de silentios, care irnegistreaza un nivel al zgomotului de 42 dB.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic de 240 W intr-o ora. Aparatul poate avea un control permanent asupra umiditatii din aer, regland in mod automat. Depasind valoarea de umiditate setata, aparatul va porni automat, iar imediat ce umiditatea dorita este obtinuta, aparatul isi incheie activitatea, tot inmod automat. Este indicata utilizarea dezumidificatorului in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniu de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 35-85%. Instalatia de filtrare include si un filtru HEPA ce poate fi spalat. Acesta capteaza eficient particule de polen, praf si scame.

Agentul refrigerant utilizat este R134a, facand parte din gripa glimerilor si care va lucra la presiuni si temperaturi mai mari, fara sa fie necesar un compresor cu capacitatemare. Indata ce ati primit aparatul, va trebui ca in maxim 24 de ore sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze in compresor. In caz ca nu faceti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar garantia nu acopera acest lucru.

Dimensiunile aparatului sutn de 19 cm lungime, 29.2 cm latime si 50.1 cm inaltime, avand o greutate de 10.2 kg.

Concluzii si Pareri

Turbionaire Smart 16 este un dezumidificator foarte bun, ce reuseste sa normalizeze umiditatea din casa intr-un timp faorte scurt. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca functioneaza excelent asa cum se si asteptau, este silentios si usor de folosit. Face fata cu brio chiar si in locuintele cu probleme serioase de umiditate, ceea ce ii determina sa recomande mai departe cu toata increderea produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Turbionaire Smart 16

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.6/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA lavabil
  • Functie de uscare rufe
  • Portabil
  • Dezghetare automata, timer, auto restart

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *