Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Trotec TTK 40 E

Confortul casei tale este cel mai important, iar atunci cand te confrunti cu umezeala excesiva, iti recomandam cu incredere dezumidificatorul Trotec TTK 40 E despre care vom discuta in continuare. Este un aparat eficient, ce te va ajuta foarte mult in aceasta problema.

Trotec TTK 40 E prezinta o capacitate de maxim 14 litri/zi, inregistrand un debit de 100 mc/h. In principiu, este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp.

Vei reusi sa controlezi umiditatea din aer prin intermediul higrostatului regabil. Astfel, ai posibilitatea setarii valorii dorite, iar in momentul in care umiditatea din aer va creste este nivelul dorit, atunci aparatul va porni in mod automat. Indata ce valoarea dorita a fost atinsa, aparatul va fi deconectat.

Dezumidificatorul este prevazut cu filtru de aer lavabil, ce reuseste sa lupte foarte bine si impotriva bacteriilor, filtrand chiar si sacmele, praful si parulu ide animale.

Ventilatorul din dotare prezin ta doua trepte de putere, pe care le vei putea ajusta dupa necesitate.

Trotec TTK 40 E este dotat cu o lumkina de avertizare, prin intermediul caruia vei fi avertizat in momentul in care rezervorul se va umple cu apa. Totodata, este prezenta si protectia automata, care va opri aparatul, pana va fi golit.

Exista psobilitatea racordarii unjui furtul de scurgere, pentru a nu mai fi necesara golirea periodica a rezervorului.

Acest aparat nu are nevoie de pastile sau alte materiale consumabie, ce nu ar face altceva decat sa atraga costuri in plus.

Temperatura de functionare este incadrata intre 5 si 32 de grade Celsius, in timp ce umiditatea variaza intre 30 si 90% u.r.

Nu lipseste din dotare nici timer-ul, ce permite setarea orelor de functionare a aparatului.


Concluzii si pareri

Trotec TTK 40 E este un aparat de inalta calitate, pe care il recomand cu toata increderea. Functioneaza extrem de bine si reuseste sa elimine cat se poate de rapid umiditatea din aer.

In plus, clientii au observat diferenta inca din prima zi, aerul fiind mult mai curat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti beneficia de o oferta de pret rezonabila.

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • timer
  • lumina de avertizare
  • higrosatat reglabil
  • timer

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *