Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Toorx BRX-30

Toorx BRX-30 este o bicicleta magnetica la care poti apela pentru antrenamentul zilnic. Sedentarimsul constituie o probleme de actualitate care poate avea efecte pe termen lung. De aceea, iti propunem sa iei atitudine si sa iti creezi climatul necesar pentru a face sport chiar la tine acasa.

Bicicleta Toorx BRX-30 prezinta o volanta de 5 kg, pedalarea realizandu-se fluid. De asemenea, saua este foarte confortabila si poate fi ajustata, astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta. Totodata, poate fi ajustat si ghidonul.

Pe display-ul acestuia, vor fi afisate informatii ce fac referite la distanta, timp, numar calorii, puls sau viteza. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor.

Este un aparat potrivit pentr incepatori, intermediari, dar si pentru avansati si experti. Prezinta 8 trepte de dificultate si poate sustine o greutate de pana la 100 kg.


Concluzii si pareri

Toorx BRX-30 este o bicicleta fitness accesibila, pe care o recomand exclusiv pentru antrenamentul realizat acasa. Clientii sunt incantati de ea si afirma ca isi face treaba in parametrii optimi, fiind foarte stabila. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti verifica oferta actualizata.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • stabila
  • silentioasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *