Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Techfit B410

Techfit B410 este o bicicleta fitness ideala pentru antrenamentul de zi cu zi, pe care o poti depozita foarte usor in orice locuinta. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat merita achizitionat in orice locuinta, insa mai multe detalii tehnice te asteptam sa le descoperi in continuare.

Bicicleta Techfit B410 dispune de 8 nivele de dificultate, pe care le vei ajusta in functie de rezistenta pe care o ai. Ai posibilitatea de a regla ghidonul, astfel incat in timpul antrenamentului sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului.

Poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta gratie rotilor din dotare.

Este prevazuta cu volanta de 7 kg si permite pedalarea in ambele sensuri.

Pe display, vor fi afisate informatii importante referitoare la timp, distanta, viteza, puls si numar calorii, pentru a iti verifica in permanenta progresul pe care il faci.

Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 120 kg.


Concluzii si pareri

Techfit B410 este o bicicleta fitness eficienta care te ajuta foarte mult in antrenamentul de zi cu zi. Fie ca doresti sa te mentii in forma, sa slabesti sau, pur si simplu, pentru probleme medicale, aceasta bicicleta ar putea reprezenta un real ajutor. Clientii sustin ca sunt multumiti de ea, fiind, in acelasi timp, stabila si silentioasa. Pentru a verifica si oferta de pret, poti intra aici.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.1/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • stabila
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *