Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Steinhaus PRO-HPC14X este un aparat de spalat cu presiune al carui scop este de a va usura munca atunci cand aveti de curatat suprafete extinse, fiind dispozitivul ideal pentru cei care locuiesc la casa. Poate fi folosit in deplina siguranta, fara prea mare efort din partea voastra, iar cu ajutorul sau puteti curata o multitudine de suprafete, dar si de obiecte precum pavaje, mobilier de gradina, pereti, autoturisme si multe altele.

Aparatul Steinhaus PRO-HPC14X face parte din noua generatie e echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, fiind foarte usor de transportat, ce reuseste sa elimine excelent multe tipuri de mizerie de la praf si reziduuri pana la mucegai, muschi sau noroi. Prezinta o putere de 1400 W si poate atinge o presiune maxima de 100 de bari, respectiv un debit maxim de 288 de litri pe ora.

Acest model de aparat de spalat cu presiune este destinat exclusiv pentru uz casnic. Daca va fi conectat la sistemul cu apa potabil, asigurati-va ca nu exista reflux de apa. Aparatul a fost special proiectat pentru curatarea diverselor suprafete si obiecte de exterior folosind apa curata si detergenti biodegradabili. Pe de alta parte, nu este recomandat sa incercati sa folositi acest aparat pentru curatarea hainelor, incaltamintelor si a altor obiectelor textile. De asemenea, nu indreptati jetul de apa inspre persoane, animale sau echipamente electrice.

Inainte de a conecta aparatul la reteaua de alimentare si de a il porni, montati lancea de puvlerizare si lancea de extensie in pistol, prin rotire pana vor fi blocate complet. Conectati furtunul de inalta presiune la pistolul declansator apasand butonul de eliberare al furtunul, apoi verificati daca este perfect stransa conexiunea. Conectati furtunul de inalta presiune la racordul de apa si asigurati-va din nou ca ati fixat conexiunea. Si, in final, conectati furtunul de gradina la racordul de alimentare cu apa, dupa care introduceti furtunul de gradina in adaptorul acestuia.

Aparatul de spalat cu presiune nu trebuie niciodata conectat la reteaua de alimnetare cu apa potabila fara o supapa de retur. Apa care a trecut de supapa de retur este considerata ca fiind nepotabila.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X este un dispozitiv indispensabil pentru orice familie care locuieste la casa, fiindca va poate simplifica realmenta munca. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere buna, isi face treaba neasteptat de bine in raport cu pretul achizitiei. De asemenea, confirma faptul ca este usor de folosit si se adapteaza necesitatilor sale. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul convenabil.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-HPC14X

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de folosit
  • Curata diverse tipuri de obiecte si suprafete
  • Flexibilitate buna

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *