Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light YOH11S

Pentru ca frigul se apropie tot mai mult, trebuie sa fii pregatit din timp si sa te gandesti cum iti vei incalzi locuinta in aceasta iarna. O idee foarte interesanta ar putea fi caloriferul electric Star-Light YOH11S care nu presupune nici o investitie prea mare. Dar mai intai de toate, te invitam sa afli despre ce este vorba!

Caloriferul electric Star-Light YOH11S are o putere de 2500 W si este prevazut cu trei trepte de putere: 1000 W, 1500 W si 2500 W.

Datorita termostatului reglabil de camera, vei putea obtine o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica. Practic, vei seta temperatura dorita, iar atunci cand temperatura camerei va scadea sub nivelul respectiv, caloriferul va porni automat. Dupa ce temperatura a fost atinsa, caloferiul se va opri.

Il poti muta foarte facil dintr-o camera in alta pentru ca este prevazut cu roti si manere, special gandite in acest sens.

In ceea ce priveste siguranta, producatorii nu au neglijat nici acest aspect, astfel ca aparatul a fost prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Dimensiunile acestuia sunt de 55.5 x 24 x 62.5 cm (l x L x A) si cantareste 11.5 kg.


Concluzii si pareri

In timp, caloriferele electrice s-au dovedit a fi eficiente chiar si ca principala sursa de incalzire. Caloriferul Star-Light YOH11S reprezinta o solutie eficienta si foarte practica atat acasa, cat si la birou. Clientii sustin ca incalzeste destul de rapid incaperea unde este amplasat si sunt multumiti de alegerea pe care au facut-o. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun. Prin urmare, nu ezita sa consulti si tu o oferta de pret avantajoasa aici.

9.1

Calitate

9.2/10

Pret

9.1/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • puternic
  • 3 trepte de putere
  • protectie supra-incalzire
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *