Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Star-Light UHS-5310BL este un aparat foarte practic si util in orice locuinta unde nivelul de umiditate este foarte mic, reusind sa restabileasca nivelul optim. Poate fi folosit in orice sezon, fiind ideal in special iarna atunci cand sursele de incalzire au tendinta de a usca aerul din locuinta. Acest aparat mentine umiditatea dorita foarte uso, beneficiind de numeroase functii moderne.

Umiditatea scazuta a aerului poate crea neplaceri foarte mari, favorizand aparitia microbilor si agentilor patogeni, poate crea probleme respiratorii, la nivelul ochilor, poate crea senztia de piele uscata si iritata, precum poate fi un factor determinant in aparitia multor boli. In principiu, nivelul optim de umiditate din locuinta ar trebui sa fie cuprins intre 45% si 65%. Umidificatorul Star-Light UHS-5310BL reuseste sa mareasca umiditatea din aer in doar cateva secunde mentinand-o constanta atat timp cat doriti. De asemenea, aceasta permite setarea emisiei de aer prelucrat la cald sau la rece, pentru a se plia pe nevoile utilizatorului in functie de sezon.

Umidificatorul Star-Light UHS-5310BL poate fi amplasat in orice locuinta sau chiar birou. Aparatul inregistreaza un consum energetic de doar 110 W. Ionizatorul poate functiona in orice mod de operare. Ionizatorul are rolul de a produce ioni negativi pentru a purifica aerul.

Programele din dotare pot fi selectate utilizand panoul de control prevazut cu butoane touch si display amplasate in partea superioara. In plus, prezinta si telecomanda prin itnermediul careia putem activa functia Timer care permite setarea intervalului de functionare al aparatului, Oprirea automata ce dezactiveaza aparatul imediat ce parametrii de lucru sunt atinsi, Sleep Mode ce asigura o functionare silentioasa pe timpul noptii si Baby Mode care asigura o emisie mai redusa de umiditate, fiind ideala pentru camera copilului. In plus, panoul de contrl dispune de butoane tip touch ce permit activarea functiilor dorite. Prin intermediul sau putem regla nivelul de umiditate la valoare dorita, precum si viteza fluxului de aer pe 7 niveluri diferite. Umidificatorul porneste si se opreste automat in momentul in care atinge umiditatea dorita. In plus, pe panoul de control se afla un buton de iluminare ce permite activarea sau dezactivarea luminii ambientale a umidificatorului. Aceasta poate fi folosita si pe post de lumina de veche in dormitorul celor mici. Modelul in discutie este ideal pentru incaperi a caror suprafata nu depaseste 50 mp.

Star-Light UHS-5310BL telecomanda

Gratie dimensiunile compacte, aparatul poate fi amplasat si in spatii mai restranse, neocupand foarte mult spatiu de depozitare. Detine doua setari diferite de intensitate a cetii de 300 ml sau 400 ml pe ora. Este necesar sa alimentati la un interval de timp prestabilit rezervorul ce ofera o capacitate de 5.3 litri, sa porniti aparatul, acesta avand o autonomie de lucru continua de pana la 15 ore. Star-Light UHS-5310BL hidrateaza si purifica aerul din incapere, putand fi folosit atat pe post de umidificator, cat si pe post de purificator. Functia timer presupune monitorizarea perioadei de activitate in care doriti ca aparatul sa functioneze. Indata ce a fost atins nivelul dorit, aparatul se deconecteaza automat.

Umidificatorul Star-Light UHS-5310BL se monteaza foarte usor, este compact masurand 23 cm lungime, 21.7 cm latime si 35 cm adancime, cantarind 2.92 kg. Poate fi transportat foarte usor dintr-o camera in alta. Atunci cand il porniti, intai va trebui sa va asigurati ca recipientul este alimentat cu apa, dupa care realizati setarile dorite. Jetul de apa emis este invizibil, necreand niciun fel de disconfort sau inconvenient. In plus, aparatul nu este deloc galagios, inregistrand numai 30 dB.

In momentul in care rezervorul de apa s-a golit si trebuie realimnetat, aparatul se va opri automat, iar indicatoarele luminoase de culoare rosie se vor activa pentru a va avertiza ca necesita realimentare cu apa.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Star-Light UHS-5310BL este un umidificator care se descurca foarte bine si care vine la pachet cu un pret atractiv. Cumparatorii sustin ca arata foarte bine, panoul de control functioneaza perfect, iar rezervorul este destul de mare. In plus, au descoperit ca prezinta un loc in care pot adauga si arome, ceea ce le-a placut foarte mult. De asemenea, sustin ca lumina emisa de aparat pe care o poate genera noaptea nu este deranjanta, iar mai mult decat atat, este si foarte silentios. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, al carui raport calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Star-Light UHS-5310BL

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

10.0/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie ionizare
  • Timer, Abur cald/rece
  • Design elegant si display digital
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *