Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Plita incorporabila Star-Light BHS-60SS, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, Inox

Star-Light BHS-60SS este o plita incorporabila foarte accesibila ca pret pe care ne-o propune brand-ul romanesc Star-Light si despre care am ales sa discutam astazi. In mod cert, nu va puteti astepta sa fie una dintre cele mai performantele modele, insa chiar si asa, as spune ca isi face treaba destul de bine.

Plita Star-Light BHS-60SS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care beneficiaza de sistem de siguranta. Acesta se refera la niste supape existente la nivelul fiecarui arzator care au rolul de a intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Totodata, la nivelul fiecarui buton exista integrat un sistem de aprindere electrica prin scanteie.

In acelasi timp, beneficiaza de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul mare. Puterea acestora difera, astfe ca arzatorul mic inregistreaza 0.88 kW, cele doua normale cate 1.78 kW fiecare, iar cel mare 3 kW. Cele doua gratare din dotare ofera o stabilitate destul de buna vaselor in timpul gatitului, iar pe de alta parte, se curata usor.

Din punct de vedere estetic, as putea spune ca este un produs modern, fiind realizat din inox. Butoanele prin intermediul carora putem porni arzatoarele sunt amplasate lateral, iar in dreptul fiecaruia exista cate un desen pentru a fi mai usor sa identificam arzatorul caruia corespunde. Dimensiunile plitei sunt de 59 x 52 x 13 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Plita Star-Light BHS-60SS este un model foarte accesibil ca pret, pe care l-as recomanda mai ales celor care nu dispun de un buget prea mare. In general, isi face treaba destul de bine, iar cumparatorii confirma acest lucru. Asteptarile lor au fost unele realiste, astfel ca, in final, sunt multumiti de modul in care isi face treaba. In plus, se intretine usor, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Star-Light BHS-60SS

9

Calitate

8.5/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Rezistenta

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Gratare stabile
  • Usor de intreinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *