Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light ACTY-718G

Star-Light ACTY-718G este un aspirator potrivit atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. Este o varianta accesibila si pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare pentru a face o investitie consistenta. In speta, acesta este si scopul brand-ului romanesc Star-Light – de a oferi produse calitative la un pret cat mai mic.

Aspiratorul Star-Light ACTY-718G este prevazut cu o putere de aspirare de 180 W si o putere consumata de 700 W, reusind sa indeparteze eficient murdaria atat de pe suprafete dure precum parchet, gresie, cat si de pe covoare.

Un mare avantaj este acela ca aspiratorul nu detine sac, ci in locul acestuia, se afla un recipient unde va fi colectata toata murdaria. Acest recipent se va detasa foarte usor si se va arunca murdaria in cosul de gunoi, dupa care il vei atasa la loc. In acest fel, vei reusi sa faci economii pentru ca nu vor mai exista costuri ulterioare ina cest sens. Recipientul are si o capacitate suficient de mare de 1.8 litri, astfel ca nu va fi nevoie sa il golesti frecvent.

Acest aspirator promite sa curete eficient suprafetele dure, fiind incadrat in clasa A, ceea ce inseamna o eficienta mare din  acest punct de vedere. Indiferent ca vorbim despre gresie sau parchet, murdaria va fi inlaturata numaidecat. In plus, este prevazut cu filtru HEPA ce presupune captarea particulelor de praf in interior, eliminad aer purificat.

Un alt aspect de luat in calcul este nivelul de zgomot destul de mic pentru un aspirator, de 77 dB, ceea ce inseamna ca nu iti vei deranja vecinii in timpul sesiunii de curatenie.

Printre accesoriile din dotare, se numara peria standard si acesoriul pentru spatii inguste, ce iti permite sa patrunzi si in locurile mai greu accesibile, cum ar fi pe sub mobila sau pe la colturi.

Accesorii Star-Light ACTY-718G

Lungimea cablului de alimentare este de 5 metri, in timp ce raza de operare ajunge la 7 metri.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 26.8 cm latime, 26.5 cm inaltime si 38.5 cm adancime.


Concluzii si Pareri

Star-Light ACTY-718G este un aspirator despre care as putea spune ca isi face treaba eficient, fiind foarte usor de manevrat. Clientii au declarat ca aspira murdaria destul de bine si sunt foarte incantati de recipientul care inlocuieste sacul textil, declarand ca este mult mai practic si extrem de usor de curatat. De asemenea, au mai adaugat ca este un aspirator silentios comparativ cu vechiul model, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret bun. Aici poti verifica si tu o oferta accesibila de pret.

Review pe scurt: Star-Light ACTY-718G

9.5

Calitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA
  • Fara sac
  • Orice tip de suprafete
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *