Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Scaunul auto Allegra ar putea fi o varianta confortabila si sigura pentru cel mic, ce poate fi folosit pe o perioada indelungata de timp. In principiu, greutatea recomandata este de 0-36 kg, adica pana la aproximativ 11 ani.

Acest scaun prezinta un sistem ce face posibila rotirea scaunului doar prin accesarea unui buton la un unghi de 360 de grade, ceea ce permite montarea facila atat cu fata, cat si cu spatele directiei de mers. In plus, sistemul Isofix asigura o siguranta ridicata scaunului si previne montarea incorecta a produsului.

De asemenea, beneficiaza de centura de ancorare superioara – Top Tether, putand fi reglata cu ajutorul unui sistem de prindere in 5 puncte. Deopotriva, se poate regla si spatarul scaunului in 5 pozitii, de la pozitia de drum, pana la cea de somn, ce necesita fixarea cu fata la directia de mers. Se regleaza destul de usor, iar copilul poate dormi linistit. In plus, poate fi ajustat si pe inaltime, tetiera avand 10 pozitii de reglare.

Sezutul este confectionat dintr-un material moale si spuma cu memorie, asigurand celui mic tot confortul de care are nevoie. In plus, tapiteria este realizata din materiale rezistente, timp in care, pielea bebelusului poate respira. Husa se poate detasa foarte usor si poate fi spalata in masina de rufe.

Atentie, insa, la montajul scaunului fiindca acesta este gandit pe grupe distribuite in functie de greutate. Grupa 0 cu greutatea cuprinsa intre 0-13 kg presupune montarea scaunului in Isofixul masinii cu spatele la directia de mers, oferind o mai mare siguranta celui mic, grupa 1-2 cu greutatea de 9-25 kg presupune instalarea scaunului alaturi de centura de siguranta a masinii, insa copilul va fi prins cu centura de siguranta a scaunului, iar grupa 2-3 cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg nu mai necesita utilizarea centurilor de siguranta ale scaunului, copilul fiind prins in scaunul auto cu centura autovehiculului.

Dimensiunile produsului sunt de 44 cm latime, 62 cm inaltime si 75 cm inaltime cu tetiera ridicata, avand o greutate de 11 kg.

Concluzii si Pareri

Personal, recomand cu incredere scaunul auto Allegra pentru ca este un produs care mi-a placut caci se fixeaza usor, copilul sta foarte bine in el, dar ofera si o rezistenta buna in timp. De asemenea, actualii cumparatori sustin, deopotriva, ca este foarte confortabil pentru copil, iar indata ce s-au obisnuit cu sistemul, au reusit sa monteze si sa modifice scaunul foarte usor. Fiindca cei mici sunt multumiti si parintii sunt fericiti, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret a fi unul bun.

Review pe scurt: Scaun auto Allegra Rosu

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabil
  • Sistem Isofix
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Reglabil pe inaltime, spatar, centuri

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *